CD mi yoksa USB bellek ile mi?
Video ve resimler var. Babamin ciddi akli dengesi bozuk fakat akrabalari mahkeme icin gelir onun lehine sahitler ederler diye dusunuyorum bundan dolayi delilleri ekleyecegim. Annem benim yanimda sahitlik yapacak. Akil hastanesine yatirmam lazim acil olarak. Hangi tur dava acmaliyim sizce?Merhaba,
Herhangi bir dosyaya delillerinizi istediğiniz şekilde sunabilirsiniz. İster çıktısını alarak, isterseniz USB bellek veya CD ile, fark etmez. Hepsi geçerli bir yöntemdir.
Babamin ciddi akli dengesi bozuk fakat akrabalari mahkeme icin gelir onun lehine sahitler ederler diye dusunuyorum
Babanızı akıl hastanesine yatırmaya yönelik bir dava yok.
Ayrıca şu kısımda ne anlatmak istediğinizi anlamadım:
Ayrıca babanızın akıl sağlığı yerinde değil ise onun kısıtlanması ve ona VA'si tayin edilmesini için dava açabilirsiniz.
Adliyeye delil sunumu halen çoğu yerde CD ile yapılıyor.USB bellek güvenlik ve virüs riskinden dolayı genelde kabul edilmiyor.Bazı savcılıklarda ve mahkemelerde USB kabul edenler var ama standart değil, o yüzden garanti yöntem CD.
CD ile teslim et, dilekçene ek: 1 adet CD diye yaz, içerik listesi de ekle. Bu en sorunsuz yol.
Teşekkür ederim ne kadar kirtasiye ve cıkti veren yer varsa bakacagim pazartesi. Telefonda tüm belgeler.Evet, en garanti yol için bir yerde CD yazdırman gerekiyor. Kırtasiye falan işte.
Teşekkür ederim ne kadar kirtasiye ve cıkti veren yer varsa bakacagim pazartesi. Telefonda tüm belgeler.