Degil. Remove Background icin reklam izletmesi, Magic Cut ozelliginin vasat olmasi, viewport'unun ceyreginin reklamdan olusmasi ve iyi donanimda bile belli ozelliklerde viewport'un kasmasi gibi seyler bile ciddi isler icin insani sogutuyor uygulamadan ve CS6'ya kiyasla bile eksik ozellikler var. Ucretsiz olmasa hicbir sekilde kullanilma ihtimali yok.
Web tarayıcınızda, mobilden bile kullanabileceğiniz bir ürün için böyle olayların olması normal. Orijinal Photoshop sistem seviyesinde çalışırken Photopea tarayıcıdaki JavaScript'te çalışmaya mecbur. Ücretsiz olması ve ücretsiz kalabilmesi için zaten reklamlar gerekiyor.

Ben Illustrator'a bir alternatif olabileceğini düşünmüyorum, tüm programlar bazı yerlerde iyi ancak Illustrator'ün iş akışına alışan birisi için çok kullanışlı değiller bence. Bence Illustrator'un 2005 sürümü bile çoğu alternatifine hala meydan okur.

Adobe yazılımlarının henüz tam bir alternatifi yok. Adobe'un olayı Creative Collection. Yazılımları bir paket olarak sunup tek bir yerden yönetmeyi mümkü kılması, bulut erişimi ve ortak çalışma desteği. Her için ayrı ayrı yazılımla olacak iş değil bu. Maalesef.
Adamlar bildiğin tekel olmuş desenize.

Ashampoo PDF pro isimli bir program denemiştim. PDF okuma düzenleme konusunda yeterli oluyordu. Ayrıca ILovePDF isimli çevrim içi dönüştürme sitesinin bilgisayarda çalışan versiyonu da birçok kez işimi gördü.

Yine de Acrobat muadili bulamadım maalesef.

Belge görüntüleme için için Okular olabilir, bayağı seviliyordu.

Aslında tekellik diyemeyiz Recep'in Adobe hakkında söylediği şeylere, adamların sistemi bu, patentli değil başkaları da yapabilir.
Ama onu yapabilecek bir şirket yok gibi. Apple'ı çıkarsan bugün adobe'un karşısına onlar bile sağlam bir alternatif çıkaramaz diye düşünüyorum. Zaten dilimize kalıplaşmış çoğu adobe programı. GIMP kullanan adam da bilmeyen birine anlatmak için "Photoshop yapıyorum" diyor.

Burada paylaşımını yaptım: