uyeadi

Başarılı
Makaleler
1
Basit çeviri:

Adobe'nin kurallarına değişiklik yaptık.
  • Proje ve dosyalarınızı yapay zekamızı eğitmek için kullanacağız. Ayrıca projelerinizi ve içeriklerini 3. partilere size para vermeden ve izniniz olmadan satabiliriz.
1717710620045.webp

1717710720175.webp

1717710728433.webp

Uygulamada reddetme seçeneği yok, kabul etmezseniz tüm proje ve dosyalarınıza erişemiyorsunuz. Paranızı geri alma şansınız da yok.
1717710752428.webp

Hatirladigim kadariyla, Windows da benzer bir yonde adimlar atiyordu. Anlasilan, bu yapay zekâ furyasi, teknoloji dunyasinda bu tur trendleri beraberinde getirmeye devam edecek.

Aynen, Microsoft Recall tam anlamıyla facia, daha tam çıkmadan millet veri çalan script yaptı. Bir video izledim tutulan logları bir klasör içinde korumasız tutuyormuş. Hacker'lar için güzel malzeme.

Manuel inceleme ve satma muhabbeti olmasa desteklerdim. Verilerimle yapay zekanın eğitilmesi olumlu olur ancak ben de bakabilirim veya satabilirim dedin mi orada işler karışır. Sen niye bakıyorsun birader?

500 izlenen kanalım için çok önemli bir karar değil. Öğrenci olanı da 400 liranın üstüne çıktı. 1 sene sonra iptal ederim.

Son zamanlarda artmaya başladı bu durum, zaten yapıyorlardı artık açıkça söylüyorlar.