ih4terain

Başarılı
Yaklasik 1 ay once deneme surumu falan derken Photoshop indirdim ancak surekli sisteminizle uyumlu degil hatasi aldim ve Adobe'nin hiçbir programini kullanamadim, dogal olarak varligini da unutmustum.
Yaklasik 3 5 gundur karttan 1.5k falan cekilmeye calisiliyor ancak uyelige devam etmek istemiyorum, simdi ogrendim ki Adobe uyelik iptalinde cayma bedeli vesaire istiyormus.
Netlix gibi aylik ucreti odemezsem uyelik iptal olur mu karta bloke falan mi atarlar.
Bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim.

Buna benzer durum benimde başıma gelmişti. İptal etmek için mücadele etsem de sistem kabul etmiyordu. Bende bankayı arayıp kartımı kaybettim dedim ve yeni kart talep ettim. Öyle olunca babayı aldılar para felan ödemedim.

Kısacası kayıtlı kartını iptal et yapacak bir şey yok nereden para kessek diye kafa yormuşlar insanları mağdur etmekten başka bir şey değil.

Dipnot: Grafik tasarımcıyım 5 yıldır lisanslı Adobe kullanıyorum. Normalde abonelik parasını Türk lirası üstünden alırken yurtdışı seyahatine çıktığım için abonelik parasını dolar üzerinden alması mı dersin, yıllık paket kullanıyorken zam geldiği için yıllık paketimi iptal edeni mi ararsın her haltı yaptılar.

Son düzenleme:
Yaklasik 1 ay once deneme surumu falan derken Photoshop indirdim ancak surekli sisteminizle uyumlu degil hatasi aldim ve Adobe'nin hiçbir programini kullanamadim, dogal olarak varligini da unutmustum.
Yaklasik 3 5 gundur karttan 1.5k falan cekilmeye calisiliyor ancak uyelige devam etmek istemiyorum, simdi ogrendim ki Adobe uyelik iptalinde cayma bedeli vesaire istiyormus.
Netlix gibi aylik ucreti odemezsem uyelik iptal olur mu karta bloke falan mi atarlar.
Bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim.
Ben bunun için en ucuz pakete geçtim. Deneme sürecine girince direkt denemeyi iptal ettim böylelikle cayma bedelinden kurtulmuş oldum. Kart bilgilerinide silince çözülmüş oldu.

Hepinize teşekkür ederim, canli destekle uzun beklemeli bir yazisma sonucu problemi tamamen cozdum.
Türk temsilcileri yok, İngilizce yazismak gerekiyor o yonde sıkıntı yok ama sanirim saatler pek uyusmadi o yuzden bekledim açıkçası biraz.
Neyse canli destekle biraz suclayici konustum abonelik yaparken bunlar cok kucuk yazilmis, programlari Win 11'de sorun cikardigi icin kullanamadim bile milleti dolandirmaya mi calisiyorsunuz vs. diye yazdim. Biraz yetkili birine aktardilar butun paketler iptal oldu.