Normalde oyuncu koltukları görünüş ve rahatlık açısında çok güzel geldiği için onları tercih etmek istiyordum fakat fiyatları bence çok pahalı. Şöyle bir koltuk gözüme çarptı, arkasının delikli ve bel desteği olması baya iyi duruyor. Havale ile kampanyayla 3.739TL'ye denk geliyor. Sizce bu koltuk alınır mı? Başka öneriniz var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4000-5000TL
2 sene önce sırt ağrım için almıştım. Sırt tarafı rahat ama oturma yeri hiç değil, bayağı bacaklarını ve kalçanı ağrıtır. Ona önlem olarak bir minder falan bakabilirsin. Oturma yeri haricinde gayet iyi ama kilolu ya da cüsseli biriysen başka modellere bakabilirsin, çok geniş değil.Normalde oyuncu koltukları görünüş ve rahatlık açısında çok güzel geldiği için onları tercih etmek istiyordum fakat fiyatları bence çok pahalı. Şöyle bir koltuk gözüme çarptı, arkasının delikli ve bel desteği olması baya iyi duruyor. Havale ile kampanyayla 3.739TL'ye denk geliyor. Sizce bu koltuk alınır mı? Başka öneriniz var mı?
Kilolu birisi değilim ama kendimi koltuğa sığdırmayı ve yaymayı seven birisiyim. Eğer dediğiniz gibi oturma yeri dar ve rahatsız ediciyse başka bir modele bakmak iyi olabilir. Başka önerin var mı?2 sene önce sırt ağrım için almıştım. Sırt tarafı rahat ama oturma yeri hiç değil, bayağı bacaklarını ve kalçanı ağrıtır. Ona önlem olarak bir minder falan bakabilirsin. Oturma yeri haricinde gayet iyi ama kilolu ya da cüsseli biriysen başka modellere bakabilirsin, çok geniş değil.
USBellekyiyenadam
Uzman
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-