Yeni bir eve çıktım ve internet bağlatacağım. Superonline yetkilisi ısrarla 1000 Mbps internet olduğunu söylüyor. Ben kaç sitede sorgulama yaptıysam 100 Mbps yazıyor. Gerçekten öğrenebileceğim bir yer-site var mı, yoksa tek yol elemanları beklemek mi?
Yeni bir eve çıktım ve internet bağlatacağım. Superonline yetkilisi ısrarla 1000 Mbps internet olduğunu söylüyor. Ben kaç sitede sorgulama yaptıysam 100 Mbps yazıyor. Gerçekten öğrenebileceğim bir yer-site var mı, yoksa tek yol elemanları beklemek mi?
Tamam, var diyorlarsa bağlasınlar. Sistemde adresinde gözüküyorsa vardır dedikleri gibi, illa sitede olması gerekmiyor. Önemli olan onların sistemi.
Sitemlerinde bölgende 1000lik tanımlama yapılmıştır ama geç düşebilir sitelere. Eğer yükseltme yapacak isen direk çağrı merkezinden yaptır, illa sitede gözükmesi gerekmez.
Ben de yeni fibere geçtim, s.online altyapı getirdi, onun sorgusunda fiber olarak gözüküyor, diğer tüm altyapı sorgularında 100 mbps olarak görünüyor du, sizde de büyük ihtimal 1000 mbps vardır.