Yeni bir eve çıktım ve internet bağlatacağım. Superonline yetkilisi ısrarla 1000 Mbps internet olduğunu söylüyor. Ben kaç sitede sorgulama yaptıysam 100 Mbps yazıyor. Gerçekten öğrenebileceğim bir yer-site var mı, yoksa tek yol elemanları beklemek mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Kenshi 84
Üstün
Yeni bir eve çıktım ve internet bağlatacağım. Superonline yetkilisi ısrarla 1000 Mbps internet olduğunu söylüyor. Ben kaç sitede sorgulama yaptıysam 100 Mbps yazıyor. Gerçekten öğrenebileceğim bir yer-site var mı, yoksa tek yol elemanları beklemek mi?
e-Devlet'ten yapabilirsin.
Orada da 100 çıkıyor.
Kenshi 84
Üstün
Yeni getirmiş olabilirler mi? Çünkü e-Devlet'teki bilginin doğru olması lazım.
Olabilir. Bina adı da onların sorgusunda A olarak geçiyor, ama bizdeki kira kontratında B. Söyledik ama "Yok, orası A" diyorlar.Yeni getirmiş olabilirler mi? Çünkü e-Devlet'teki bilginin doğru olması lazım.
Kenshi 84
Üstün
Olabilir. Bina adı da onların sorgusunda a olarak geçiyor ama bizdeki kira kontratında b. Söyledik ama "yok, orası a" diyorlar.
Hocam belki bir karışıklık vardır bina numarası bile farklı diyorlarsa.
Arantheim 84
Başarılı
Tamam, var diyorlarsa bağlasınlar. Sistemde adresinde gözüküyorsa vardır dedikleri gibi, illa sitede olması gerekmiyor. Önemli olan onların sistemi.
Sitemlerinde bölgende 1000lik tanımlama yapılmıştır ama geç düşebilir sitelere. Eğer yükseltme yapacak isen direk çağrı merkezinden yaptır, illa sitede gözükmesi gerekmez.
Sitemlerinde bölgende 1000lik tanımlama yapılmıştır ama geç düşebilir sitelere. Eğer yükseltme yapacak isen direk çağrı merkezinden yaptır, illa sitede gözükmesi gerekmez.
Yeni konular
-
Makine Çeviri Five Nights at Freddys Security Breach Türkçe Yama | 2026
- Calypso Çeviri
-
-
-
-
-
Call of Duty MW4 erken erişim indirmesi nasıl yapılır?
- Alex Mason