Bu kaplo çok narin oluyormuş bende döşenirken öğrendim, bir kaç yerde kabloya zarar gelmesin diye plastik parçalardan kanal yapmaya çalıştım, böyle olacağını bilsem kablonun dönüş kısımlarında pipet bile kullanırdım yada spiral kablo korumalarından alırdım.
Kablo turuncu mu hocam

Hocam bugün gelip aynı sizin dediğiniz gibi deldiler falan kablo yerleştirdiler aynı beyaz bir kablo ondan sonra gittiler sanırım tüm binaya çekilmesi gerekiyormuş o yüzden hafta içine kalabilirsiniz dediler size hepsi aynı gün içerisinde mi oldu?

Tüm bina ile alakasının olduğunu sanmıyorum, müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü? Bende kutudan kablo çekildi ve akabinde bağlantı yapıldı. Binada yanılmıyorsan ilk bana bağlantı yapıldı, sonrasında diğer dairelere ayrı ayrı randevu verildi.

Tüm bina ile alakasının olduğunu sanmıyorum, müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü? Bende kutudan kablo çekildi ve akabinde bağlantı yapıldı. Binada yanılmıyorsan ilk bana bağlantı yapıldı, sonrasında diğer dairelere ayrı ayrı randevu verildi.

2 tane eleman geldi sinyal gücü çok yüksek dedi kablolar yerleştirdiler ve biz sizi ariyicaz dediler sanırım modem için falan müşteri hizmetleri ile görüşmedim ardından bir Turkcell elemanı gelip tüm binaya çekti kabloları

Sanırım o zaman iki farklı ekip var, birisi kutudan kabloyu eve çekiyor, diğer bir ekip cihazları getirip bağlantıyı sağlıyor ama siz müşteri hizmetlerini bir arayın, hem randevu oluşturmak gerekebilir, boşa düşmeyin.

Bana bağlantı için gelen ekip, kutudan eve ve ev içi kabloyu çekti, cihazların kurlumunu ve bağlantıyı sağlayıp gittiler, anlaşılan sizin bölgenizde farklı bir sistem var.