Adreste boş port gözükmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yoten
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 120
  • Etiketler Etiketler
    port sorunu

yoten

Uzman
Herkese merhaba, yeni internet bağlatmak istiyordum. Birkaç ay önce boş port olmadığından dolayı idareten ADSL 16 Mbps Netspeed internete geçtim. Birkaç gün önce alt katım taşındı ama VDSL portu hala dolu gözüküyor. Alt katım VDSL internet kullanıyordu. Altyapım Türk Telekom 54 Mbps VDSL destekliyor. Sizce neden kaynaklı olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Binanıza port çekilmiş olabilir başka bir taşınmazdan, birkaç ay önce akrabam aynı durumla karşılaştı, Türk Telekom'u bilgilendirip durumu bir hafta da düzelttiler.

Binanıza port çekilmiş olabilir başka bir taşınmazdan, birkaç ay önce akrabam aynı durumla karşılaştı, Türk Telekom'u bilgilendirip durumu bir hafta da düzelttiler.

Şu an alt katım boş kimse oturmuyor hocam.
Arasam duzeltirler mi?

Şu an alt katım boş kimse oturmuyor hocam.
Arasam duzeltirler mi?
Öncelikle alt kat internet kullanıyor muydu? Kullanıyorsa da senin servis sağlayıcınla aynı şeyi mi kullanıyordu? Sonuçta kişi simli internetlerden de kullanıyor olabilir.

Öncelikle alt kat internet kullanıyor muydu? Kullanıyorsa da senin servis sağlayıcınla aynı şeyi mi kullanıyordu? Sonuçta kişi simli internetlerden de kullanıyor olabilir.

Evet hocam Türk Telekom VDSL internet kullanıyordular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…