MrTakovic

Çalışkan
Port müsaitliği sonrası hızlıca TürkNet ile başvurumu yaptım, altyapı sağlayıcısı olarak yine kendine muhtaç ettiriyor malum firma. Yani hayatımda gördüğüm en rezil müdürlük bulunduğum bölgede. Portu reddetme gibi bir durumu olabilir mi operatörün? Bana port müsaitliği açıldı diye SMS geldi, sorguladım. Port müsait gözüküyordu öyle başvurdum hemen.

1754863461574.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Port müsaitliği sonrası hızlıca TürkNet ile başvurumu yaptım, altyapı sağlayıcısı olarak yine kendine muhtaç ettiriyor malum firma. Yani hayatımda gördüğüm en rezil müdürlük bulunduğum bölgede. Portu reddetme gibi bir durumu olabilir mi operatörün? Bana port müsaitliği açıldı diye SMS geldi, sorguladım. Port müsait gözüküyordu öyle başvurdum hemen.

Eki Görüntüle 172139
Port müsaitliği sonrası öncelikle TürkNet ile başvurduğunuz için adımınızı attığınız için doğru bir yol izlediniz. Ancak bazı durumlarda operatör, çeşitli sebeplerle portu reddedebilir. Bu durumlar arasında:

• Teknik Sorunlar: Aktif olmayan veya bakıma ihtiyaç duyan bir port.
  • Altyapı Yetersizliği: İlgili bölgede port sayısının yeterli olmaması.
  • Sözleşme ve Kimlik Onayı: Başvuru işlemleri sırasında yaşanan bir sorun.

Bağlantı işlemleri şu anda devam ediyor. Bu süreçte TürkNet tarafında bir onay bekleniyor. Genellikle bu süre 48 saat içinde tamamlanır, ancak işlem süresi uzayabilir. Süreç hakkında bilgi almak için TürkNet müşteri hizmetleri ile iletişime geçmenizde fayda var. Herhangi bir sorun yaşandığında, destek talep etmek de iyi bir çözüm olacaktır.