20,50 TL değerindeki Aerial Knight's Never Yield, Epic Games'te ücretsiz oldu. Buradan hesabınıza kalıcı olarak ekleyebilirsiniz:
Detaylar
Kim cevapladı?Verilecekti ancak onu kaldırıp yerine Super Meat Boy Forever koydular.Bir ara Fallout 1-2-3 verilecek diyorlardı o ne zaman verilecek veya bilgi yalan mıydı?
CyberCihan
Başarılı
- Makaleler
- 2
Teşekkürler.
Elma ısıran
Üstün
Telefonumda anımsatıcı kurulu. Her Perşembe saat 19.00'da beleş oyunu kapmam için bana hatırlatıyor neredeyse 2 senedir. Kütüphanem doldu taştı.
Ben aklıma geldikçe girip alıyorum. Arada illa ki kaçırdıklarım oluyor. Sizin taktik iyiymiş ama.Telefonumda anımsatıcı kurulu. Her Perşembe saat 19.00'da beleş oyunu kapmam için bana hatırlatıyor neredeyse 2 senedir. Kütüphanem doldu taştı.![]()
Elma ısıran
Üstün
Tabii aldığım her oyunu GeForce Now desteklemediği için Mac'te oynayamıyorum maalesef ama bazen sevdiğim oyunlar denk geliyor. O oyunları bitirene kadar da üstünden zaman geçiyor, bir başka idare edecek oyun denk geliyor. Böyle böyle yuvarlanıp gidiyoruz.Ben aklıma geldikçe girip alıyorum. Arada illa ki kaçırdıklarım oluyor. Sizin taktik iyiymiş ama.