4828

Becerikli
Aero Instagram'da bir hesaba abone olunabiliyor mu diye merak ettim. Olmayı denediğimde Google Play'de oturum açdığınızdan emin olun gibi şeyler çıktı. 2. paket kullanıyorum, orijinal Instagram cihazda yüklü. Ondan mı kaynaklıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
3.Parti uygulamalar ne yazık ki buna izin vermeyebilir.

Aero kullanmayın original kullanın. Benim hesabım banlandı bu yüzden.

2. paketi kullanmanız zaten çalışmaması için başlıca sebep çünkü uygulama paketi uyuşmayan resmi olmayan bir uygulama ile Google alışverişi yapamazsınız. Orijinal paketi kullanırsanız belki çalışabilir fakat öyle de olacağını düşünmüyorum. Normal uygulamayı kurup öyle abonelik alabilirsiniz.

Nasıl yani? Ne zaman oldu bu olay? Çoğu kişi sıkıntısız kullanıyor ben dahil.

Bende kullanıyordum daha öncesin de reelsleri gezerken bir anda hesabımdan çıkış yaptı ve tekrar girmek istediğim zaman 'Kalıcı olarak yasaklandınız' diye bir yazı geldi sonra instagrama mail attığımda 3.parti yazılım kullandığımı tespit ettiler o yüzden itiraz ettim ama hesabımın banı açılmadı mecburen orijinal yükleyip yeni hesap açmak zorunda kaldım.

Bende kullanıyordum daha öncesin de reelsleri gezerken bir anda hesabımdan çıkış yaptı ve tekrar girmek istediğim zaman 'Kalıcı olarak yasaklandınız' diye bir yazı geldi sonra instagrama mail attığımda 3.parti yazılım kullandığımı tespit ettiler o yüzden itiraz ettim ama hesabımın banı açılmadı mecburen orijinal yükleyip yeni hesap açmak zorunda kaldım.
Ne zaman oldu? Yakın bir tarih mi 2023 falan gibi.

Aero kullanıcıları çok büyük bir şekilde patlayacak diye düşünüyorum zaten, bana kalırsa çok geç olmadan silin ve orijinal IG kullanmaya başlayın. Daha geçen gün önce hesaplardan çıkış yapıldı, aeroya özel bir durum değildi lakin çok rahat tespit edilip yasaklanabilirsiniz ya da bir şekilde Aero verileri sızdırılırsa ki imkansız değil, yine sizin hesaplarınız çöpe gider.

Aero kullanıcıları çok büyük bir şekilde patlayacak diye düşünüyorum zaten, bana kalırsa çok geç olmadan silin ve orijinal IG kullanmaya başlayın. Daha geçen gün önce hesaplardan çıkış yapıldı, aeroya özel bir durum değildi lakin çok rahat tespit edilip yasaklanabilirsiniz ya da bir şekilde Aero verileri sızdırılırsa ki imkansız değil, yine sizin hesaplarınız çöpe gider.
Bende düşünüyorum bunu yapmayı, hem instagram'a da reels indirme özelliği geldiğine göre.
Bende birkaç tane eski ve yeni sürüm aero dosyası var apk, onları silsem yeterli mi hesapların şifrelerini değiştirip çıkış yaptıktan sonra.

Bende düşünüyorum bunu yapmayı, hem instagram'a da reels indirme özelliği geldiğine göre.
Bende birkaç tane eski ve yeni sürüm aero dosyası var apk, onları silsem yeterli mi hesapların şifrelerini değiştirip çıkış yaptıktan sonra.
Aero uygulamasından çıkış yapın, sonra aynı uygulamanın verilerini temizleyip o şekilde silin. Ardından hesaplarınızın şifresini değiştirip bütün güvenlik önlemlerini aktif hale getirin ve Aero ile alakalı tüm kalıntnıları temizleyin telefonunuzdan.

Bilgiler sızdırılırsa ele geçirecekleri bilgi eski şifreniz ve bilgileriniz olacaktır böylelikle.