Koneko Toujou
Üstün
YouTube'dan birkaç tane CC (renk) dosyası buldum. Belgelere attım adjustment layer açtım adjustment layer a bırakmaya çalıştığımda aşağıdaki uyarıyı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?
AE belgelerimden efektleri çağırmaz hocam. Belki izlediğiniz video'a indirirken efekti oradan kurulum olarak yapıyordur. O videoyu veya efekti paylaşırsanız nasıl olduğunu anlatabilirim. Magic bullet looks efekt olabilir mi diye tahminde bulunmak istemiyorumVideolarda belgelere atılması gerektiğini söylüyorlardı. Hatta atıp öyle rehbere devam ediyorlardı. Akşam sizin dediğiniz gibi denerim.
Looks olarak kastettiği magic bullet plugini. Onu kurunca sorun kalmaması gerek.
Bunu ezberden mi biliyorsunuz yoksa Google da bir şekilde aratınca çıkıyır mu? Arattığımda sadece proje dosyalarını paylaşan videolar çıkıyor da.
Ezberden biliyorum çünkü looks diye başka bir plugin yok. Ayrıca 'After Effects looks plugin missing' diye aratınca hangi plugin eksik olduğu çıkması lazım.
AE belgelerimden efektleri çağırmaz hocam. Belki izlediğiniz Video'a indirirken efekti oradan kurulum olarak yapıyordur. O videoyu veya efekti paylaşırsanız nasıl olduğunu anlatabilirim. Magic bullet looks efekt olabilir mi diye tahminde bulunmak istemiyorum![]()
@John Moyer size de çok teşekkür ederim sizi de çözüm işaretlemek isterdim fakat maalesef bir tane işaretlenebiliyor.
Güzel editleriniz olsun hocam. Çalıştığına sevindim.
Sarki kisimlarini capcut’tan kaydetŞarkı bulsam güzel editler yapacağım da fragmovie için şarkı seçemiyorum.
Sarki kisimlarini CapCut'tan kaydetFree indiregandi!
![]()
Telifsiz nasıl kırpabileceğimi biliyorum. Tek sıkıntı hangi şarkıyı kullanacağımı seçmekte. Bu günlerde gündem olan çok da uyumlu bir şarkı yok.
Başlangıç için ismailyk her zaman iyi bir seçimdir.