Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
YouTube'dan birkaç tane CC (renk) dosyası buldum. Belgelere attım adjustment layer açtım adjustment layer a bırakmaya çalıştığımda aşağıdaki uyarıyı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?

ccccc.webp

Çözüm
Videolarda belgelere atılması gerektiğini söylüyorlardı. Hatta atıp öyle rehbere devam ediyorlardı. Akşam sizin dediğiniz gibi denerim.
AE belgelerimden efektleri çağırmaz hocam. Belki izlediğiniz video'a indirirken efekti oradan kurulum olarak yapıyordur. O videoyu veya efekti paylaşırsanız nasıl olduğunu anlatabilirim. Magic bullet looks efekt olabilir mi diye tahminde bulunmak istemiyorum :)
Bunu ezberden mi biliyorsunuz yoksa Google da bir şekilde aratınca çıkıyır mu? Arattığımda sadece proje dosyalarını paylaşan videolar çıkıyor da.

Ezberden biliyorum çünkü looks diye başka bir plugin yok. Ayrıca 'After Effects looks plugin missing' diye aratınca hangi plugin eksik olduğu çıkması lazım.

Ezberden biliyorum çünkü looks diye başka bir plugin yok. Ayrıca 'After Effects looks plugin missing' diye aratınca hangi plugin eksik olduğu çıkması lazım.

Aynen öyle arattığımda dediğim gibi proje dosyalarını veren videolar çıkıyor.

AE belgelerimden efektleri çağırmaz hocam. Belki izlediğiniz Video'a indirirken efekti oradan kurulum olarak yapıyordur. O videoyu veya efekti paylaşırsanız nasıl olduğunu anlatabilirim. Magic bullet looks efekt olabilir mi diye tahminde bulunmak istemiyorum :)

Hocam şimdi baktım After Effects 2020 kullanıyormuşum. Dediğiniz gibi magic bullet looks efektini yüklediğimde çalışmaya başladı. Çok teşekkür ederim.
@John Moyer size de çok teşekkür ederim sizi de çözüm işaretlemek isterdim fakat maalesef bir tane işaretlenebiliyor.

Son düzenleme: