Koneko Toujou
Üstün
YouTube'dan birkaç tane CC (renk) dosyası buldum. Belgelere attım adjustment layer açtım adjustment layer a bırakmaya çalıştığımda aşağıdaki uyarıyı veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?
AE belgelerimden efektleri çağırmaz hocam. Belki izlediğiniz video'a indirirken efekti oradan kurulum olarak yapıyordur. O videoyu veya efekti paylaşırsanız nasıl olduğunu anlatabilirim. Magic bullet looks efekt olabilir mi diye tahminde bulunmak istemiyorumVideolarda belgelere atılması gerektiğini söylüyorlardı. Hatta atıp öyle rehbere devam ediyorlardı. Akşam sizin dediğiniz gibi denerim.
After Effects için kullanılan efekt ve diğer scriptler, belgerime değil de; AE'in kurulu olduğu kendi lokal klasöründe yer alan effects veya scripts klasorleri içerisine atarak kullanabiliyorsun hocam.
AE belgelerimden efektleri çağırmaz hocam. Belki izlediğiniz video'a indirirken efekti oradan kurulum olarak yapıyordur. O videoyu veya efekti paylaşırsanız nasıl olduğunu anlatabilirim. Magic bullet looks efekt olabilir mi diye tahminde bulunmak istemiyorumVideolarda belgelere atılması gerektiğini söylüyorlardı. Hatta atıp öyle rehbere devam ediyorlardı. Akşam sizin dediğiniz gibi denerim.
AE belgelerimden efektleri çağırmaz hocam. Belki izlediğiniz Video'a indirirken efekti oradan kurulum olarak yapıyordur. O videoyu veya efekti paylaşırsanız nasıl olduğunu anlatabilirim.
Bu arkadaşın yaptığı yöntem sağ elinle sol kulağını tutmak gibi olmuş hocam. Akşam geldiğinizde etkiletleyin beni, size elinizdeki scriptleri nasıl çalıştıracağınızı basit şekilde göstereceğim. AE hangi versiyon kullanıyorsanız belirtirsiniz. Sevgiler.
Bu arada Look's efektinin sizde eksik olduğu hatası veriyor dikkat ettiyseniz. Daha önce yukarda bahsettiğim gibi Magic Bullet plugin'in yüklü olması gerekiyor. Videodaki arkadaş bunu yaparken size elinde kurulu olduğu pluginlerden bahsetmediği için yarım yamalak bir video hazırlamış. Kendisinde bu scriptler kurulu olduğundan elindeki scriptleri sizinle paylaşması komikYa 2020 ya da 2021 ama yüksek ihtimal 2020 şu an tam hatırlayamadım.
Bu arada look's efektinin sizde eksik olduğu hatası veriyor dikkat ettiyseniz. Daha önce yukarıda bahsettiğim gibi magic bullet Plugin'in yüklü olması gerekiyor. Videodaki arkadaş bunu yaparken size elinde kurulu olduğu pluginlerden bahsetmediği için yarım yamalak bir video hazırlamış. Kendisinde bu scriptler kurulu olduğundan elindeki scriptleri sizinle paylaşması komikyani onda çalışacak ama sizde çalışması için "gerekli pluginleri mutlaka kurun arkadaşlar" demesi gerekirdi. Umarım anlatabilmişimdir.