Şehsuvar Kementoğlu

Başarılı
Galax 4060Ti var. MSİ afterburner da Nvidia sürücüsü de güncel. PC'yi ilk açtığımda boştayken de oyuna girince de 26 derece olarak gösteriyor, fanlar dönüyor oyun oynuyorum sıkıntı yok. Gösterge bozuk, PC'yi yeniden başlatınca normal haline geri geliyor düzeliyor oyun içi de boştayken de sıcaklıklar. Sebebi ne olabilir ?

Galax 4060 Ti var. MSI Afterburner'da NVIDIA sürücüsü de güncel. PC'yi ilk açtığımda boştayken de oyuna girince de 26 derece olarak gösteriyor, fanlar dönüyor oyun oynuyorum sıkıntı yok. Gösterge bozuk, PC'yi yeniden başlatınca normal haline geri geliyor düzeliyor oyun içi de boştayken de sıcaklıklar. Sebebi ne olabilir?

Hocam ben sorunun Afterburner'da değil de yeni driverda olduğunu düşünüyorum. Herkes sorun yaşıyor o driverda, DDU ile driveri silip öncekini yükleyin tekrar bakın. Bende de güncellediğimde 1 derece gösteriyordu hep.

Hocam ben sorunun Afterburner'da değil de yeni driverda olduğunu düşünüyorum. Herkes sorun yaşıyor o driverda, DDU ile driveri silip öncekini yükleyin tekrar bakın. Bende de güncellediğimde 1 derece gösteriyordu hep.
Evet olabilir aylardır kullanıyorum bu kartı, afterburner'ı da yıllardır. Yeni driverdan sonra oldu, driverdandır o zaman teşekkürler.

Tam olarak hangi sürüm sürücü var sizde bilemiyorum ama 576.28 güncellemesiyle o sorun düzeldi göreceğiniz üzere:
GPU Temp.webp

Direkt buradan kendinizde görebilirsiniz bu sürücü değişenler listesini: