Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ExellionTR

Başarılı
Çocukluğumuzun oyunu Age of War, namı diğer ''çağlar boyu savaş'' Steam'e eklendi. Sevenlerine duyurulur. Ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyip oynayabilirsiniz.

Screenshot_1.webp

Oyun kaldırılmış. Geliştiricinin açıklaması:

Max Games DMCA attı. Üzgünüm. Bu kadar eski bir oyunu umursayacaklarını düşünmemiştim. Yanılmışım.

Kaynak: https://steamcommunity.com/app/3566610/discussions/0/597398346071616103/

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak orijinal oyun değil sanırım "A recreation of the beloved flash game "Age of war" yazmışlar.

Tam tersi orijinal oyunda olan şeyler bunda yokmuş. Bu arada oyun açılmıyor Process Monitor ile bakabilirim ama üşeniyorum.

Ben de indirip bir bakacağım. Teşekkürler.

İndirdim şimdi, bende açılıyor bir problem yaşamadım ama tam ekrana çekince oyun yine küçük kalıyor. Kenarlardan biraz daha uzatarak görüntüyü bozmadan büyütülebiliyor.

Screenshot_2.webp

Son düzenleme:
DirectX 12 ne yahu? Dalga geçmişler resmen, 2D oyun niye DirectX 12 istiyor? Linkteki programı indiririm hem çoğu flash oyununa erişirim hem de çağlar boyu savaşı oynarım.

Oyun bende açılmıyor ya. En son 12 yaşında oynamıştım 7-8 sene önce. Nasıl tekrar oynayabilirim hep bu oyunu arıyordum Steam'a eklendiğini duyunca çok sevindim ama oyun açılmıyor :(:(:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.