Ben evde spor yapmaya baslayacağım da içinde dumble, bar, plakalar, bench aleti falan hepsinin oldugu bir set varsa atabilir misiniz ya da ona benzer? Spor salonuna gidemiyorum.
En az bir sehpa ve dambıl setine ihtiyacınız var. Ayrıca düz ve Z bar alabilir, plakalar ile destekleyebilirsiniz.
Ayrıca evde kullandığım ürünlerden bazıları;
Dambıl Seti - 20 kg null Saklama kutusu sayesinde saklaması ve taşıması kolay olan bu dambıl seti, 2 kısa bar ve 12 ağırlık plakası (8X1kg + 4X2kg) içerir. Tırtıklı barlar ve bir somunla tutulan ağırlıkları ile güvenlidir.
Döküm Demir Plaka - Kas Geliştirme - 5 kg - 28 mm null Bu döküm ağırlıkla kas geliştirme hedeflerinize ulaşın. Sağlam ve çıkıntıları sayesinde kolayca tutulan ağırlıklarımız, yükü ihtiyaçlarınıza göre ayarlamanıza olanak sağlar!
Direnç Bandı 25 Kg - Sarı null Direnç Bandı, kaslarınızı güçlendirmenize yardımcı olurken, çok işlevli özelliği ile, antrenmanlarınız sırasında en iyi yardımcınız olacak.
Ben evde spor yapmaya baslayacağım da içinde dumble, bar, plakalar, bench aleti falan hepsinin oldugu bir set varsa atabilir misiniz ya da ona benzer? Spor salonuna gidemiyorum.