3035

Yetkin

Kaynak burada.

Şahsın Ahmet Minguzziyi öldürmek için kullandığı bıçak yasak alet statüsünden sayılmadı ve kamera kayıtlarında zaman aşımı olduğu belirtildi.

Kendi yorumum şu: Bu çocuğa isterse meyve bıçağı, çatalla yada çıplak elle saldırmış olsun. Sonuçta ortada bir cinayet var. Burada şahsın amacı öldürmek. Zaten bunların hep davayı ertelemesinden kuşkulanmıştım.
Galiba malum şahıs anayasa değişikliği olsun diye hakimlere böyle saçma kararlar aldırıyor 🤔 Arkadaşlar net videosu var bulabilirsiniz. Daha neyin kararı bu? Ben belki yasaktır diye koymuyorum. Şimdi bu şahıslar serbest kalsa tekrar aynı şeyi yapacaklar emin olun. Bu olay beni şahsi olarak ilgilendirmiyor ancak akıllı bir insan akıl erdiremez bu yaşananlara.

Moderatörler uygunsuz bir şey varsa bana söyleyin düzeltirim.

Bir ara forumda reşitlik yaşının 15-16 olması gerektiğini savunuyordum, linçlemişlerdi. Şu olaydan sonra bu fikri bir daha linçlesenize :D? Bu katiller, 18 yaş altı olduğu için ceza falan almayacak, olan Ahmet'e ve ailesine olacak.

Bir ara forumda reşitlik yaşının 15-16 olması gerektiğini savunuyordum, linçlemişlerdi. Şu olaydan sonra bu fikri bir daha linçlesenize :D? Bu katiller, 18 yaş altı olduğu için ceza falan almayacak, olan Ahmet'e ve ailesine olacak.
Olayın reşit olup olmamakla alakası yok. O bıçaklayan şahıs gidip bakan, milletvekili veya bir savcının bisikletinin lastiğini patlatsa hapse çoktan girmişti. Aradaki farkı anlamışsındır umarım.

Dünyanın en komik ülkesi. Kamera kayıtlarını almayıp, bırakıp. Ertelemeyle geçersiz yaptılar.

Ak partiye körü körüne savunan neandertaller de "Olayı daha etraflıca araştırmak için erteleniyordur." diyorlardı. Ne diyeceksin ki. Çok yazık. Ortada kabak gibi bir suçlu var ve göz göre göre hukuksuzluk işleniyor.

Kaynak burada.

Şahsın Ahmet Minguzziyi öldürmek için kullandığı bıçak yasak alet statüsünden sayılmadı ve kamera kayıtlarında zaman aşımı olduğu belirtildi.

Kendi yorumum şu: Bu çocuğa isterse meyve bıçağı, çatalla yada çıplak elle saldırmış olsun. Sonuçta ortada bir cinayet var. Burada şahsın amacı öldürmek. Zaten bunların hep davayı ertelemesinden kuşkulanmıştım.
Galiba malum şahıs anayasa değişikliği olsun diye hakimlere böyle saçma kararlar aldırıyor 🤔 Arkadaşlar net videosu var bulabilirsiniz. Daha neyin kararı bu? Ben belki yasaktır diye koymuyorum. Şimdi bu şahıslar serbest kalsa tekrar aynı şeyi yapacaklar emin olun. Bu olay beni şahsi olarak ilgilendirmiyor ancak akıllı bir insan akıl erdiremez bu yaşananlara.

Moderatörler uygunsuz bir şey varsa bana söyleyin düzeltirim.

Çocuğu neden bıçaklamışlardı bir sebebi var mı ? Yoksa boşu boşuna mi?

Dünyanın en komik ülkesi. Kamera kayıtlarını almayıp, bırakıp. Ertelemeyle geçersiz yaptılar.

Ak partiye körü körüne savunan neandertaller de "Olayı daha etraflıca araştırmak için erteleniyordur." diyorlardı. Ne diyeceksin ki. Çok yazık. Ortada kabak gibi bir suçlu var ve göz göre göre hukuksuzluk işleniyor.
Apaçık görüntü var 5 defa bıçaklayor. Sonra o Zehra kınıkın arabayla çocuğa çarpmasının görüntüsü var %100 kusurlu ama serbest. Allah malum partiye oy veren herkesin ayrı ayrı belasını versin.

Çocuğu neden bıçaklamışlardı bir sebebi var mı ? Yoksa boşu boşuna mi?
Bu hırt yürürken omuz atıyor öldürülen çocukta pardon kardeşim diyor haksız olmamasına rağmen bu da ben senin nereden kardeşin oluyorum diyip bıçaklayor çocuğu.

Yaş sınırıyla çözemezsin bu işi. 15’e çekersin reşit olma yaşını; bu sefer 14 yaş ve altındakileri cinayet işlemek için kullanırlar. Ama şöyle bir ayrım da var tabii ki: Bu cinayeti işleyen çocuk 15 yaşında, bence de müebbet almalı. Ama bu cinayeti 15 değil de 10-12 yaşlarında bir çocuk işleseydi, yine müebbet verecek miydik? Muhtemelen çoğunuz yine müebbet verilmesini isteyecektir ama bilmiyorum, bu yaşlar daha ufak geliyor ne olursa olsun. Ben şahsen yine de caydırıcı bir ceza koyardım ama müebbet hapis cezası verir miydim, bilmiyorum.
Caydırıcı cezadan kastım 20 yıl hapis gibi bu arada.