desire doue 12

Becerikli
Merhaba, eskiden IDE olarak Cursor ve Roo Code kullanıyordum fakat son 2 aydır Claude Code'a çok ağırlık vermeye başladım. Bunun için çok fazla kanal var fakat hepsi genelde aynı içerikleri revize edip farklı şekilde sunuyor. Yeni ve farklı şeyler göstermeye odaklı sayılı kanal var ben şu anlık aşağıdaki 3 kanalı takip ediyorum. Takip ettiğiniz sizin önerebileceğiniz bir kanal var mı?

Amacım sektördeki yenilik ve yeni trickleri takip etmek.

Merhaba, eskiden IDE olarak Cursor ve Roo Code kullanıyordum fakat son 2 aydır Claude Code'a çok ağırlık vermeye başladım. Bunun için çok fazla kanal var fakat hepsi genelde aynı içerikleri revize edip farklı şekilde sunuyor. Yeni ve farklı şeyler göstermeye odaklı sayılı kanal var ben şu anlık aşağıdaki 3 kanalı takip ediyorum. Takip ettiğiniz sizin önerebileceğiniz bir kanal var mı?

Amacım sektördeki yenilik ve yeni trickleri takip etmek.

IDE olarak google antigravity kullanmanızı da öneririm bizzat kullanıp hoşuma giden bir IDE. Ben Backend ve mobile için kullanıyorum . Kaynak olarak Türkçe içeriklerden daha çok yabancı içeriklere yönelmeniz. Birde hocam kaynakçadan daha çok doğru promptu girmeyi başarırsanız eğer bir senior gibi davranmaya başlıyor. Eğer geliştirmek istediğiniz platformu söylerseniz sizin için daha fazla yardımcı olaiblirim.