İsmi lazim degil. Populer bir e-ticaret platformu cok satan urunler icin AI degerlendirme ozeti yayinliyor. Bu Techolay Sosyal icin uygulanabilir. Sevgili TecholAI populer bir konunun ozetini cikarirsa yapay zeka buyuk kolaylik saglamis olur sosyal deneyimi acisindan. Siz ne dersiniz?
Ornek fotograf.
Maalesef cogu kisi siteye kayit olmaya bile useniyor. Tanidiklarim var. Onlara Techolay'i gosterdim. Sorununuz varsa Techolay'a sorabilirsiniz diye bir oneride bulundum fakat ugrasamayiz o kadar dediler. Yani cogunluk bu dedigim gibi. Cogu kisi kayit olmadan konulari okuyup geciyor. O yuzden faydali olur diye dusundum.
Maalesef cogu kisi siteye kayit olmaya bile useniyor. Tanidiklarim var. Onlara Techolay'i gosterdim. Sorununuz varsa Techolay'a sorabilirsiniz diye bir oneride bulundum fakat ugrasamayiz o kadar dediler. Yani cogunluk bu dedigim gibi. Cogu kisi kayit olmadan konulari okuyup geciyor. O yuzden faydali olur diye dusundum.
Hepsiburada yorumlarında olan yapay zeka botu gibi olabilir. Mesela bir konuya 40 tane mesaj geliyor ve sonradan bakan kişi için okuması zor, bu bot tüm mesajların bir özetini çıkartıp "Şu kadar kişi bunu savunurken birkaç kişi zararlı olacağını düşündü." gibisinden.
Ben de yapmıştım aynı öneriyi ama bu sefer hoşlarına gitmiş sanırım.