Makaleler
23
İsmi lazim degil. Populer bir e-ticaret platformu cok satan urunler icin AI degerlendirme ozeti yayinliyor. Bu Techolay Sosyal icin uygulanabilir. Sevgili TecholAI populer bir konunun ozetini cikarirsa yapay zeka buyuk kolaylik saglamis olur sosyal deneyimi acisindan. Siz ne dersiniz?
Ornek fotograf.

Screenshot_20250603_203940_Chrome.webp

Artı 16 Eksi
Rehber prefix'li konulara gelebilir. Tabi eklenti bunu destekliyorsa, konuya cevapta harcanan token rehberlere özet çıkarmak için harcanabilir.

Ek işlem gücü olur. Olmasa da olur bir şey yani. Ürünü bilmeyen bir insan konu açarak bilgi sahibi olabilir en kolayı mesela.

Rehber prefix'li konulara gelebilir. Tabi eklenti bunu destekliyorsa, konuya cevapta harcanan token rehberlere özet çıkarmak için harcanabilir.
Bu da guzel bir oneri. Ben tamamiyle 5 ila 10 sayfadan fazla konulara TecholAI ozet kismi gelmesini tercih ederim tabii.

Ek işlem gücü olur. Olmasa da olur bir şey yani. Ürünü bilmeyen bir insan konu açarak bilgi sahibi olabilir en kolayı mesela.
Maalesef cogu kisi siteye kayit olmaya bile useniyor. Tanidiklarim var. Onlara Techolay'i gosterdim. Sorununuz varsa Techolay'a sorabilirsiniz diye bir oneride bulundum fakat ugrasamayiz o kadar dediler. Yani cogunluk bu dedigim gibi. Cogu kisi kayit olmadan konulari okuyup geciyor. O yuzden faydali olur diye dusundum.

Maalesef cogu kisi siteye kayit olmaya bile useniyor. Tanidiklarim var. Onlara Techolay'i gosterdim. Sorununuz varsa Techolay'a sorabilirsiniz diye bir oneride bulundum fakat ugrasamayiz o kadar dediler. Yani cogunluk bu dedigim gibi. Cogu kisi kayit olmadan konulari okuyup geciyor. O yuzden faydali olur diye dusundum.
İnternette ufak birkaç aratma ile bulunabilir hocam yapay zekanın yazacakları. Yine de olabilir, olmayabilir nötr'üm bu konuda.

Ben de yapmıştım aynı öneriyi ama bu sefer hoşlarına gitmiş sanırım.