Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gece

Üstün
Bugüne kadar sorgulamamıştım hiç ama az evvel aklıma takıldı. İnternette de bir şey bulamadım hakkında pek. Ne işe yarıyor, kime ait bu hizmet?

AI Speech.webp

Çözüm
Konu hortlatmış sayılır mıyım bilmiyorum ancak bu bir sesli komut tanıma, dijital asistanların veya sisteme entegre bir şekilde çalışan yapay zeka ses tanıma sistemi driver'ı gibi düşünebilirsiniz. Araştırdığıma göre Lenovo, Ai speech Co, Ltd ile bir anlaşma yapıp kendi bilgisayarlarında bunu entegre etmişler. Tabii cihazınız Lenovo değilse muhtemelen anlaşmalı olduğu başka firmadır ama Lenovo laptop kullandığınızı düşünüyorum.

İlgili Linkler:
AISpeech Driver for Windows 11 (64-bit)
Linkedin
Smart Home Project
Konu hortlatmış sayılır mıyım bilmiyorum ancak bu bir sesli komut tanıma, dijital asistanların veya sisteme entegre bir şekilde çalışan yapay zeka ses tanıma sistemi driver'ı gibi düşünebilirsiniz. Araştırdığıma göre Lenovo, Ai speech Co, Ltd ile bir anlaşma yapıp kendi bilgisayarlarında bunu entegre etmişler. Tabii cihazınız Lenovo değilse muhtemelen anlaşmalı olduğu başka firmadır ama Lenovo laptop kullandığınızı düşünüyorum.

İlgili Linkler:
Linkedin
Smart Home Project

Çözüm

İlgili Linkler:
Linkedin
Smart Home Project
Teşekkürler, Windows üzerinde pek de bir işe yaramıyor o hâlde.