O zaman AIDA'dan kaynaklı bir problem olabilir, tek bir programa bağlı kalmamak gerek.
Sağ olun.
R5 5600 taktıktan sonra Micro stutter yiyorum çok hafif takılıyor bazen ms monitorden mi bilmiyorum.
Monitörüm 75 Hz altina düşünce kasıyor.
O zaman AIDA'dan kaynaklı bir problem olabilir, tek bir programa bağlı kalmamak gerek.
Dikey eşitleme veya diğer sync ayarlarını değiştirip test ettin mi?Sağ olun.
R5 5600 taktıktan sonra Micro stutter yiyorum çok hafif takılıyor bazen ms monitorden mi bilmiyorum.
Monitörüm 75 Hz altina düşünce kasıyor.
Dikey eşitleme veya diğer Sync ayarlarını değiştirip test ettin mi?
Monitörün kaç hertz? FPS değerin çok mu oynak?Evet V-Sync kapatınca zaten kasıyor gibi oluyor.
75 Hz çok iyi sabitleyince ama altına düşünce sıkıntı.
Bilmiyorum binde bir yüzde bir FPS değerleride mesela 90 FPS de 50 60 yüzde bir binde bir 9 10 falan ilk başlarda.
Oyunu direkt 75 FPS'e veya ona en yakın yüksek değere sabitleyip oynadığında da aynı sorun var mı?Monitörüm 75Hz yok FPS çok oynak da değil.
130 100 FPS arası alıyorum.
Oyunu direkt 75 FPS'e veya ona en yakın yüksek değere sabitleyip oynadığında da aynı sorun var mı?
Bununla ilgili kesin bir şey söyleyemeyeceğim maalesef, imkânın varsa farklı bir monitörle daha denemende fayda var. Ben de senin gibi en ufak detayları takıyorum böyle, kötü bir özellik aslında
Bununla ilgili kesin bir şey söyleyemeyeceğim maalesef, imkânın varsa farklı bir monitörle daha denemende fayda var. Ben de senin gibi en ufak detayları takıyorum böyle, kötü bir özellik aslında![]()
Sistem darboğaz yapıyor olmayasın?Vallahi 1050 Ti R5 3600 vardı Forza Horizon 5'te 80 90 FPS alıyordum çok iyi yağ gibi akıyordu RX 6600 alınca takılıyor o kart ne bu kart ne optimizasyon sorunu işte.
Yükselteyim dedim o kadar para verdim ne diyelim kader işte.