tth

Becerikli
Herkese selam. Borderlands 3 alıp 2 kişi co-op oynamak istiyoruz. Steam aile paylaşımı yapıp 2 kişi oynamak mümkün mü? Mümkünse nasıl yapılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam. Borderlands 3 alıp 2 kişi Co-op oynamak istiyoruz. Steam aile paylaşımı yapıp 2 kişi oynamak mümkün mü? Mümkünse nasıl yapılır?

Steam remote play ile yapabilirsin oyunda iken Shift+Tab bas ve oradan arkadaşına sağtıkla remote play daveti gonder.

Dip not: Senin upload hızın önemli upload kötü ise ya arkadaşında oyun kasar ya da çamur kalitesinde oynar.

Bu dediğinizin rehberi veya videosu var mı? Başka oyunları da aynı şekilde oynamak için soruyorum.

Local Co-op destekleyen oyunlarda yapabilirsiniz remote play davet ettiğiniz arkadaşınız sizin bilgisayarınıza bağlanıyor yani onun oyunu indirmesine gerek yok.

1 oyunu aynı anda iki kişi oynayamazsınız. Birden fazla kopya varsa oynanabilir.

Örnek:

❌️ Aile paylaşımında 2 kişisiniz ve sadece birinizde oyun var, ikiniz aynı anda oynayamaz.

✅️ Aile paylaşımında 2'den fazla kişisiniz ve en az iki kişide Borderlands oyunu var diyelim. Sahip olmayan kişi, bu kopyayı kullanarak oyuna girebilir. Böylece aynı anda oynayabilirsiniz.

Aile paylaşımındaki kopya sayısı da kütüphanede oyunun sol üstünde rakamla ifade ediliyor.

Aile paylaşımında aynı oyunu oynayabiliyoruz aynı anda. Bende GOW var, arkadaşım ile paylaşım yapıyorum. O da oynayabiliyor.

Aile paylaşımında aynı oyunu oynayabiliyoruz aynı anda. Bende GoW var, arkadaşım ile paylaşım yapıyorum. O da oynayabiliyor.

Hocam GoW Single Player oyun, multiplayer oyunlarda diğer kişiyi oyundan atıyormuş.

1 oyunu aynı anda iki kişi oynayamazsınız. Birden fazla kopya varsa oynanabilir.

Örnek:

❌️ Aile paylaşımında 2 kişisiniz ve sadece birinizde oyun var, ikiniz aynı anda oynayamaz.

✅️ Aile paylaşımında 2'den fazla kişisiniz ve en az iki kişide Borderlands oyunu var diyelim. Sahip olmayan kişi, bu kopyayı kullanarak oyuna girebilir. Böylece aynı anda oynayabilirsiniz.

Aile paylaşımındaki kopya sayısı da kütüphanede oyunun sol üstünde rakamla ifade ediliyor.

Anladım teşekkür ederim.