Steam Aile paylaşımı ile satın alınan ve asıl hesap arasında oyunlara geçiş yapmak sorun olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan megatronn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 154
  • Etiketler Etiketler
    oyun satın

megatronn

Üstün
Yer
Vice City
İsim vermek istemiyorum, X sayfası üzerinden The Last of Us Part 1 aldım hesap olarak. Kuzenimin bilgisayarı, hem onun Steam hesabı hem de benim Steam hesabım açık. Yeni aldığım hesaba giriş yaptığım zaman bizim oyunlarımız da gözüküyor kütüphanede. Şifresiz olarak hesaplar arasında geçiş yapabiliyoruz. Bu normal bir şey mi? Aile paylaşımı olduğunu biliyorum ancak yine de sormak istedim, bir sıkıntı çıkabilir mi?

Hiçbir sorun olmaz.

Şifresiz olarak hesaplar arasında geçiş yapabiliyoruz. Bu normal bir şey mi?
Evet, daha önce şifreyi girip ''hatırla'' seçeneğini seçtiyseniz hesaplar arasında şifresiz geçiş yapabilirsiniz. 2 tane hesabım var, o şekilde kullanıyorum.

Hiçbir sorun olmaz.

Evet, daha önce şifreyi girip "hatırla" seçeneğini seçtiyseniz hesaplar arasında şifresiz geçiş yapabilirsiniz. 2 tane hesabım var, o şekilde kullanıyorum.

Teşekkür ederim hocam. Bu hesaba giren diğerlerinde de benim kütüphanede ki oyunlarım görünmez değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…