İsim vermek istemiyorum, X sayfası üzerinden The Last of Us Part 1 aldım hesap olarak. Kuzenimin bilgisayarı, hem onun Steam hesabı hem de benim Steam hesabım açık. Yeni aldığım hesaba giriş yaptığım zaman bizim oyunlarımız da gözüküyor kütüphanede. Şifresiz olarak hesaplar arasında geçiş yapabiliyoruz. Bu normal bir şey mi? Aile paylaşımı olduğunu biliyorum ancak yine de sormak istedim, bir sıkıntı çıkabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Hiçbir sorun olmaz.
Evet, daha önce şifreyi girip ''hatırla'' seçeneğini seçtiyseniz hesaplar arasında şifresiz geçiş yapabilirsiniz. 2 tane hesabım var, o şekilde kullanıyorum.Şifresiz olarak hesaplar arasında geçiş yapabiliyoruz. Bu normal bir şey mi?
Hiçbir sorun olmaz.
Evet, daha önce şifreyi girip "hatırla" seçeneğini seçtiyseniz hesaplar arasında şifresiz geçiş yapabilirsiniz. 2 tane hesabım var, o şekilde kullanıyorum.
Teşekkür ederim hocam. Bu hesaba giren diğerlerinde de benim kütüphanede ki oyunlarım görünmez değil mi?
Satın aldığınız hesabı aile kütüphanenize bağladınız mı?
Satın aldığınız hesabı aile kütüphanenize bağladınız mı?
Hayır hocam sadece hesaba giriş yaptım yine de kütüphanede görünüyor oyunlarım.
Başka birisinin satın aldığınız hesaba giriş yaptığında size ait oyunları göreceğini sanmıyorum.
Başka birisinin satın aldığınız hesaba giriş yaptığında size ait oyunları göreceğini sanmıyorum.
Peki hocam teşekkürler tekrardan.