BirForumcuKişi
Uzman
Doğum günümde ailemle özel olarak konuştum, kimseyle konuşmamalarını, pasta almamalarını söyledim. Hediye de istemedim. Ama illa alacaklarsa kıyafet ve ayakkabı dışında ne alırlarsa alsınlar dedim. Buna rağmen inadına marka ceket ve ayakkabılar alıyorlar. Ben öyle bir insan değilim, bir ayakkabıya 3.000 TL vermem, giymem. Jump gibi orta kalite ayakkabılar giyince mutlu oluyorum. Bir ayakkabı için 3.000 TL verilmesini saçma buluyorum, ama ailem "Millet giyiyor, sen niye giymiyorsun?" diyerek kavga çıkarıyor. Ayrıca ETS hastalığım var, ayaklarım durmadan terliyor. O ayakkabılarla dolaşsam mahvolurlar, ama yine de inadına istemediğim şeyleri yapıyorlar. Sonra da zorlukla iade ettirdiğimde suçlu ben oluyorum. Baştan söylemiştim dediğimde ise nankörsün diyorlar. Benim düşüncelerimi önemsemiyorlar. Size de aynı gelebilir ama hep düşüncemin aksini yapıyorlar. Artık onlarla dışarı çıkmaktan bile soğudum. Dertlerim var, anlatmam lazım, ama beni takmadıkları için anlatasım da gelmiyor. Pahalı marka şeyler alınca mutlu olacağımı düşünüyorlar. Sizin düşünceniz nedir?
Son düzenleyen: Moderatör: