1589

Üstün
Makaleler
2
Konu açma gereği duydum. Yarım saat falan yürüdüm sürte sürte yara yaptı bir anda zar zor yürümeye başladım.

IMG_5893.webp

Tam da şu kısım arkadan sürtüyor.

Boğazlı ayakkabı yapar ilk başta. Ayakkabı şeklini almadan çok rahat edemezsin. İmkanın varsa dön eve değiştir ayakkabını. Açılana kadar uzun süreli giyme. Yara olan yerde büyük ihtimal deri kalkmıştır eğer çok yürüdüysen. Merhem sür, geçer o da.

Boğazlı ayakkabı yapar ilk başta. Ayakkabı şeklini almadan çok rahat edemezsin. İmkanın varsa dön eve değiştir ayakkabını. Açılana kadar uzun süreli giyme. Yara olan yerde büyük ihtimal deri kalkmıştır eğer çok yürüdüysen. Merhem sür, geçer o da.
Hocam giymeden nasıl açılacak ki? Eve dönme şansım yok maalesef, okuldayım.

Hocam giymeden nasıl açılacak ki?
Uzun süre giyme dedim ben. Kısa süreli olarak giyebilirsin. Çanta taşıyorsan başka bir çift ayağına olan ayakkabı veya terlik falan taşıyabilirsin. Bir haftadan fazla sürmemesi lazım. Deri ayakkabının açılması daha fazla zaman alabilir ama o da çok uzun sürmemeli.

Peçete veya pamuk gibi bir şeyi biraz kalın olacak şekilde yap ve yaranın üzerine koy, onun üzerine çorabı çek, orada sabit kalsın peçete. Ayakkabı ile ayağın arasında o peçete dursun vurmaz.

Kırmızısı bende var, çorabı değiştirince çözüldü sorun.
Nasıl bir çorap hocam?

Uzun süre giyme dedim ben. Kısa süreli olarak giyebilirsin. Çanta taşıyorsan başka bir çift ayağına olan ayakkabı veya terlik falan taşıyabilirsin. Bir haftadan fazla sürmemesi lazım. Deri ayakkabının açılması daha fazla zaman alabilir ama o da çok uzun sürmemeli.
Teşekkürler.