1589

Üstün
Makaleler
2
Okula giderken genel olarak eşofman giyerim ancak özel yerlerde pantolon giyeceğim. Boyum kısa.

IMG_5870.webp

Nasıl bir şey giyebilirim bunun üstüne?

Travis scott ayakkabı, bunun üstüne siyah takım elbise veya beyaz eşofman (bazıları çok sırıtıp keko duruyor) veya düz siyah eşofman, pek alternatif gelmedi aklıma.

Travis scott ayakkabı, bunun üstüne siyah takım elbise veya beyaz eşofman (bazıları çok sırıtıp keko duruyor) veya düz siyah eşofman, pek alternatif gelmedi aklıma.
Teşekkürler. Beyaz eşofman cidden yakışır mı diyorsunuz? Okulda beyaz yasak ama düz siyahı bir denerim, nasıl bir şey olmalı bir fikriniz var mı? Kış yaklaştığı için yeni eşofmanlar bakacağım da.

Boyun kisaysa siyah pantolonla birlikte giymen daha iyi olur. Eger boyunu uzun gostermek istiyorsan da normal kalip veya dar kalip pantolonlara yonel. Jordan ve Dunk ile kargo/parasut veya Tech giyilir diye bir kaide yok, bunu herkes birilerine empoze etme derdinde.
Boyumu uzun göstermem mümkün değil 😅😅☠️ Teşekkürler. Tech ve kargo’yu arkadaşlarım önerdi ama kargo’yu hiç sevemedim. Tech de fena Kekosal duruyor onu da bir kenara bırakıyorum.

@1589 Dediğim gibi o kadar model model bilmiyorum ama çoğu beyaz çok sırıtabiliyor ama siyah eşofman siyah ayakkabı daha iyi olur, siyah beyaz yapınca kontrast farkı yüzünden daha çarpıcı ve hoş duruyor uzaktan.