Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cruelot

Üyecik
Merhaba, AirPods 2. nesil kulaklığımı Windows laptopta kullanıyorum. Normalde bir şey dinlerken ses kalitesi çok iyi, ancak mikrofon özelliği aktif olunca (Discord’da veya oyun içi konuşurken) seste cızırtı başlıyor ve ses kalitesi düşüyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, AirPods 2. nesil kulaklığımı Windows laptopta kullanıyorum. Normalde bir şey dinlerken ses kalitesi çok iyi, ancak mikrofon özelliği aktif olunca (Discord’da veya oyun içi konuşurken) seste cızırtı başlıyor ve ses kalitesi düşüyor. Bunu nasıl çözebilirim?
LC3 destekli bir Bluetooth kartı ve LC3 destekli bir kulaklık almanız gerekiyor (tabi, birde LC3 ile bağlamanız lazım Windows'a).
Yapısal olarak Hands Free moduna geçince böyle davranmak zorunda, yani çözümü yok bunun. Başka bir mikrofonla konuşup bunun mikrofon tarafını devre dışı bırakmanız lazım.

LC3 destekli bir Bluetooth kartı ve LC3 destekli bir kulaklık almanız gerekiyor (tabi, birde LC3 ile bağlamanız lazım Windows'a).

Çözüm
Aynı şekilde kendi bt kulak üstü kulaklığımı masaüstü pcme bağlayınca bende yaşadım çözüm olarak bir adet kablolu kulaklık bağlayıp ses girişi yani mikrofon olarak onu atadım ses çıkışı içinde bt kulaklığımı kullanıyorum sıkıntısız.