Morv

Uzman
Merhaba, AirPods 4 ANC'siz modele sahibim. Mikrofonu neden bilgisayarımda çalışmıyor? Discord'a falan bu kulaklığı kullanmak istiyorum ama nedense mikrofon algılanmadığından JBL Tune 720 kullanmak zorunda kalıyorum. Onu da şarja takmayı unutuyorum. Bu arada telefonum Android ve telefonum mikrofonu algılıyor.

Merhaba, AirPods 4 ANC'siz modele sahibim. Mikrofonu neden bilgisayarımda çalışmıyor? Discord'a falan bu kulaklığı kullanmak istiyorum ama nedense mikrofon algılanmadığından JBL Tune 720 kullanmak zorunda kalıyorum. Onu da şarja takmayı unutuyorum. Bu arada telefonum Android ve telefonum mikrofonu algılıyor.
Windows/mac/Linux hangisini kullanıyorsun?

Tamam, Windows + I tuşuna basıp ayarlara girdikten sonra sistem > ses > giriş başlığı altında airpodsların seçili olduguna ve seviyenin 0 olmadıgına dikkat et. Discord'da da ses ayarlarından giriş cihazı olarak airpodsu seçmen gerekiyor.

Windows + r tuşuna bas, control yaz ve eski denetim masasına giriş yap. Donanım ve Ses > Aygıtlar ve Yazıcılar yolunu izle (Windows 11 seni ana ayarlara atarsa, diğer cihaz ve yazıcı ayarları seçeneğine tıkla).
Listede AirPods'unu bul, sağ tıkla ve Özellikler seçeneğine gir.
Üstteki Hizmetler sekmesine gel.
Burada Eller Serbest Telefon Hizmeti Hands-free Telephony seçeneğinin yanındaki kutucuğun işaretli olduğundan emin ol. Eğer işaretli değilse işaretleyip Uygula de.