berat_01

Başarılı
Merhaba, kulaklık alacağım ama silikonsuz kulaklıklarda ANC nasıl bilmiyorum. Diğer markalarda çok farkını görmedim ama şu an iOS kullanıyorum ve AirPods alacağım. Düz 4. nesil mi almalıyım yoksa ANC olanı mı almalıyım? Apple kulaklık hiç kullanmadım ANC'sini bilmiyorum tahmin ettiğimden daha iyi de çıkabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
AirPods'un sadece Pro serisi alinmasi mantikli. Silikonsuz modelleri ses kalitesi olarak zayif. Butce verirsen ve silikonlu olmasi sorun degilse daha iyisini onerebilirim. İkisi arasinda duz 4'u oneririm. ANC versiyonu basarili degil ayni fiyat bandindaki urunlere kiyasla.

Merhaba, kulaklık alacağım ama silikonsuz kulaklıklarda ANC nasıl bilmiyorum. Diğer markalarda çok farkını görmedim ama şu an iOS kullanıyorum ve AirPods alacağım. Düz 4. nesil mi almalıyım yoksa ANC olanı mı almalıyım? Apple kulaklık hiç kullanmadım ANC'sini bilmiyorum tahmin ettiğimden daha iyi de çıkabilir.

Silikonsuz kulaklık alınmaz bana göre ANC isteniyorsa. Bütçen yetmiyorsa Pro 2 al. Pro 3'e göre daha ucuz.

AirPods'un sadece Pro serisi alinmasi mantikli. Silikonsuz modelleri ses kalitesi olarak zayif. Bütçe verirsen ve silikonlu olmasi sorun degilse daha iyisini onerebilirim. İkisi arasinda duz 4'u oneririm. ANC versiyonu basarili degil ayni fiyat bandindaki urunlere kiyasla.

Hocam silikonlu iyi ama hem sağlık hem de uzun yıllar kullandım yakın zamanda Samsung Buds 3 aldım sol kulakçığı bozuldu ek olarak iOS olduğu için özelliklerinden fdaydalanamıyordum bu yüzden Apple almaya karar verdim bütçe 10k bu ikisi arasında kaldım. ANC alsam bir yerdeişe yararmı sonradan ANC almadığım için pişmnan olur muyum?