Relapse 10

Üstün
Yer
19946 Dresden St, Detroit, MI 48205
Geçenlerde kulak hizasından 1-2 kere ahşap zemine düştü. Bir kere de kutuya koyarken elimden kaydı. Şu an ANC, ses kalitesi ve diğer özelliklerde hiçbir sorun yok.

Merak ettiğim şu: Böyle ufak düşmelerden sonra sonradan ses kalitesinde, ANC performansında ya da başka bir konuda problem yaşayan oldu mu, yoksa bu tarz küçük darbeleri rahat tolere edebiliyor mu?

AirPods modelleri ic tasarim olarak oldukca sikisik ve saglam yapiliyor. Ahsap zemin zaten betona gore daha yumusak, darbe emici rol oynuyor. Su an sorun yoksa sonradan durup dururken bozulma ihtimali dusuk. Genelde icindeki mikrofonlar veya sensorler zarar gorur, oyle bir sey olsa da aninda belli eder kendini zaten.

Geçenlerde kulak hizasından 1-2 kere ahşap zemine düştü. Bir kere de kutuya koyarken elimden kaydı. Şu an ANC, ses kalitesi ve diğer özelliklerde hiçbir sorun yok.

Merak ettiğim şu: Böyle ufak düşmelerden sonra sonradan ses kalitesinde, ANC performansında ya da başka bir konuda problem yaşayan oldu mu, yoksa bu tarz küçük darbeleri rahat tolere edebiliyor mu?

Ohoooo 20 kere düşürmüşümdür la ben o kulaklığı bir sıkıntı yaşamadım. Tabii ki dikaktli olmak lazım kullanırken benim gibi yapmayın