AirPods 4 ANC vs Redmi Buds 6 Active vs Redmi Buds 6 Play

30362

Becerikli
Merhaba. AirPods 4 ANC vs Redmi Buds 6 active vs Redmi Buds 6 playden hangisini almak daha mantıklı olur? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

(Not: Dolaptan AirPods 4 ANC modelini replika Redmi Buds 6 active modelini ise tehşir ürün şeklinde alabiliyorum Redmi Buds 6 play ise Trendyol'dan Trendyol satıcısından sıfır olarak alabiliyorum)

(Not 2: Redmi Buds 6 play modelinin siyah renginden 1-2 saat önce aldım ama siyah ya da beyaz hangi rengi almak mantıklıysa iptal etip tekrardan alacağım muhtemelen.)

1.ürün:

2.ürün:

3 ürün:

4.ürün:

3 ve 4'ü alma.

Replika kulaklık alınmaz. Ses kalitesini geçtim, sağlığınız için büyük bir tehdit bir kere. Bataryası falan noname hepsinin, kulağınızda patlama ihtimali var.

Bütçe nedir?

Anladım hocam teşekkür ederim Redmi Buds 6 play i aldım zaten ama sadece renginde karar veremedim normalde siyah rengini sipariş ettim ama beyaz ya da siyahdan hangisi mantıklıysa ona göre iptal ettim tekrardan rengini seccem.

Anladım hocam teşekkür ederim Redmi Buds 6 play i aldım zaten ama sadece renginde karar veremedim normalde siyah rengini sipariş ettim ama beyaz ya da siyahdan hangisi mantıklıysa ona göre iptal ettim tekrardan rengini seccem.
Kişinin zevkine bağlıdır ama beyaz çabuk kirlenir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…