- Makaleler
- 23
Konu Başlıkları Gizle
Çok sevdiğim bir arkadaşım AirPods 4 aldı ve ben de deneyimlediğim kulaklıklara bir yenisini eklemiş oldum. Her neyse lafı uzatmadan incelemeye geçelim.
Ergonomi: AirPods 4, seleflerine göre daha iyi duruyor.
Konfor: 8.5/10
Kulakta durma: 8.0/10
Film ve Medya: 9.5/10
Podcast: 8.5/10
Ekosistem Uyumu: 10/10
Artılar:
AirPods 4 İncelemesi: Detaylı Teknik ve Kullanıcı Odaklı Analiz
Tasarım ve Konfor
Malzeme Kalitesi: Mat, plastik gövde, hem premium hem de dayanıklı hissettiriyor. Sap kısmı kısa ve kompakt.Ergonomi: AirPods 4, seleflerine göre daha iyi duruyor.
Puanlama:
Tasarım: 9.0/10Konfor: 8.5/10
Kulakta durma: 8.0/10
Ses Kalitesi
- Frekans Tepkisi: AirPods 4, dengeli bir ses imzası sunuyor. Baslar kontrol altında; tizler ise net ve parlak. Özellikle vokal ağırlıklı müziklerde başarılı.
- Uzamsal Ses ve Kişisel Özelleştirme: Ses sahnesi benim kulak yapıma göre optimize ediliyor. Bu, özellikle film ve oyunlarda etkileyici bir deneyim sunuyor.
Puanlama:
Müzik Performansı: 9.0/10Film ve Medya: 9.5/10
Podcast: 8.5/10
Bağlantı ve Özellikler
- Bluetooth 5.3: Daha düşük gecikme ve yüksek bağlantı kararlılığı sunuyor.
- Apple Ekosistemi: iPhone, iPad ve Mac cihazlar arasında geçiş neredeyse kusursuz.
- Bul Özelliği: Kutudaki yerleşik hoparlör sayesinde kaybolan kulaklıklarınızı bulmak kolay.
Puanlama:
Bağlantı Stabilitesi: 9.5/10Ekosistem Uyumu: 10/10
Sonuç
Apple, AirPods 4 ile hem performans hem de kullanıcı deneyimi açısından çıtayı bir kez daha yükseltmiş. Ancak fiyatı, sunduğu özelliklere rağmen hala tartışma konusu. Eğer bir Apple cihaz kullanıcısıysanız ve kaliteli bir ses deneyimi istiyorsanız, AirPods 4 kesinlikle doğru seçim. Ancak bütçe dostu bir seçenek arıyorsanız, daha uygun fiyatlı alternatifler değerlendirilebilir.Genel Puan: 9.0/10
Artılar:
- Dengeli ve detaylı ses
- Apple ekosistemiyle mükemmel entegrasyon
- Yüksek fiyat
- Android cihazlarda sınırlı özellikler