Hocam, eline koluna sağlık. Bir de AirPods Pro 3 için yapsan keşke. Var mı bir plan? Yıllardır Android ve iOS'u karma kullanırım, şu kulaklıkların Android ile uyumu hep bir sıkıntı.
Hocam, eline koluna sağlık. Bir de AirPods Pro 3 için yapsan keşke. Var mı bir plan? Yıllardır Android ve iOS'u karma kullanırım, şu kulaklıkların Android ile uyumu hep bir sıkıntı.
Kafa takibi ile ses, kulak kanalına göre ses, kafa sallama ile aramayı red etme gibi özelliklerin olmadığı senaryoda ben AirPods almazdım. Ve saymadıklarım da dahil birçok özellik Android'de yok tabii ki. Hatta genel ses mikrofon performansı bile IOS'taki gibi olmayabilir.
Hocam ben de Buds 3 Pro ve AirPods 3 Pro var, karma kullanıyorum. Ben senden okumak için sordum aslında. Bunu da yer işaretlerine ekledim, önermişken sen, dursun aklımızda.
Kafa takibi ile ses, kulak kanalına göre ses, kafa sallama ile aramayı red etme gibi özelliklerin olmadığı senaryoda ben AirPods almazdım. Ve saymadıklarım da dahil birçok özellik Android'de yok tabii ki. Hatta genel ses mikrofon performansı bile IOS'taki gibi olmayabilir.
Genel ses olarak iyi tabii zaten hepsi ama Apple ürünlerinde sadece ses değil kullanım kolaylığı ekosistem falan da satıyor. Bu yüzden hiçbir özelliği olmadığı senaryoda fiyatını hak eder mi şüpheli. Bana göre hak etmez.
Genel ses olarak iyi tabii zaten hepsi ama Apple ürünlerinde sadece ses değil kullanım kolaylığı ekosistem falan da satıyor. Bu yüzden hiçbir özelliği olmadığı senaryoda fiyatını hak eder mi şüpheli. Bana göre hak etmez.
Hocam bende nicehck stringsnow bulunuyor, silikonu çıkardığımda çıkıntı dışındaki shape aynı AirPods 4 gibi silikonsuz zaten direkt. Bu bile çıkıntıya rağmen kulağımda fena durmadı, AirPods'un daha da iyi olduğunu düşünürsek sorun yaratmaz gibi benim için. Sen ne düşünüyorsun.
Hocam bende nicehck stringsnow bulunuyor, silikonu çıkardığımda çıkıntı dışındaki shape aynı AirPods 4 gibi silikonsuz zaten direkt. Bu bile çıkıntıya rağmen kulağımda fena durmadı, AirPods'un daha da iyi olduğunu düşünürsek sorun yaratmaz gibi benim için. Sen ne düşünüyorsun.
Hayatım boyunca sadece EarPods ve AirPods 4'ü denedim silikonsuz kulaklıklar içerisinde. Hatta EarPods'u hala kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Günlük hayatta Silikonlu kullanmama rağmen. Aldığın zaman memnun kalacağın bir ürün olacak. Çünkü kullanım rahatlığı için tercih ettiğini anladım. Bu yüzden tercih mantıklı.
Hayatım boyunca sadece EarPods ve AirPods 4'ü denedim silikonsuz kulaklıklar içerisinde. Hatta EarPods'u hala kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Günlük hayatta silikonlu kullanmama rağmen. Aldığın zaman memnun kalacağın bir ürün olacak. Çünkü kullanım rahatlığı için tercih ettiğini anladım. Bu yüzden tercih mantıklı.
Tabii hocam kullanım rahatlığı için, tabii sesi de önemsiyorum ama o konuda memnun etmeyeceğini düşünmüyorum zaten. Bass benim için önemli değil sevmem zaten, mid ve tiz severim. AirPods 4 de en azından nicehckyi WAN er 2'yi aratmadığı sürece fazlasıyla memnun kalırım. Ki aratmayacağını düşünüyorum ben düz müzik dinlemede, aratacağı konu yönler falan olur onlar da oyunun işi zaten.