İnceleme AirPods 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 334
  • Etiketler Etiketler
    airpods
Apple'ın güncel kulaklık ürünleri içerisinde sesi vasat olan bir ürünü yok. Öyle olsaydı önermezdim. Fakat şunu unutmamak lazım ki AirPods'dan daha güzel ses veren ürünler var. Bu her bütçe için böyle ama onlarda da kullanım kolaylığı aynı olmuyor. Adamlar öyle bir sistem yapmış ki neyi alırsan al Apple kadar verimli olmuyor kullanımı.

Evet hocam daha iyileri illaki vardır fakat dediğin gibi ne öyle bir ekosistem ne de bir kolaylık yapamıyorlar maalesef. Sen kullanmışsın, saydığım kulaklıklara göre nasıl sence.

Evet hocam daha iyileri illaki vardır fakat dediğin gibi ne öyle bir ekosistem ne de bir kolaylık yapamıyorlar maalesef. Sen kullanmışsın, saydığım kulaklıklara göre nasıl sence.
Waner 2 ile Red Lion varyasyonunu ve AirPods 4 kullanmış biri olarak tuning açısından Waner 2 Red Lion ardından OG Waner 2 ve son olarak AirPods 4 olarak sıralarım ses açısından. Ne yazık ki sesi Waner kadar detaylı değil ama kötü demem. Mesela CMF'in tüm ürünlerinden daha iyi bir ses sunuyor. Buds 2+'dan örneğin.

Detay çok da fazla önemli değil ya benim için günlük kullanımda, EW200 yerine de stringsnow kullanıyorum mesela gündelik hayatta. Bayağı da memnunum, o anlamda karşılaştırıyorum yani aslında. BT olarak da space travel CMF Buds 2'a falan bulunuyor ama yeterli gelmiyorlar artık. Nicehck tam okey bir seviyede benim için gündelik olarak bayağı tatmin edici. Benim için gündelik ve masa başında dinleme olarak ikiye ayrılıyor müzik olayu. Gündelik hayatta detay yön falan çok takmam, yani tangzu ve nicehckye göre nasıl derken de kast ettiğim midler tizler güzel bir duyum. Yani mesela senin WAN er 2'yi daha iyi bulma nedenin direkt mid ve tiz kalitesi mi yoksa detaylar falan mı? Örneğin tangzu ile EW200 arasında olan fark da daha çok detay benim için, yani bu gibi bir fark diyorsan sorun değil zaten o.

Evet, dediğim fark tam da açıkladığın gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…