AirPods Pro’nun son modeli zaten bu. Daha iyisi yok. Senelerdir AirPods Pro kullanıyorum ve çok memnunum. En son haziran ayında Pro kulaklığımı ikinci nesil modeline yükselttim.

AirPods Pro'nun son modeli zaten bu. Daha iyisi yok. Senelerdir AirPods Pro kullanıyorum ve çok memnunum. En son haziran ayında Pro kulaklığımı ikinci nesil modeline yükselttim.

Bildigim kadariyla 2 yillik bir kulaklık bu alınır mı derken onu kastetmistim 3. nesili mi beklemeliyim yoksa 2. nesili alayim mi?

En son MagSafe ve Type-C ile güncellenmişti. Güncellemelerle de birçok özellik geldi. İnterneti kontrol ettiğimde yeni modelinin 2025’in sonlarına doğru çıkacağı yazıyor. Şu an bir kulaklık alırsanız zaten yenisi çıkana kadar pilleri eskimeye başlar ve yeni kulaklığa istediğinizde geçebilirsiniz.

Bizzat kullanıyorum. Memnunum. Tek sorun bana özel silikonlu kulaklık takınca uzun süre sonra kulağımı ağrıtıyor. Sizde nasıl olur bilemiyorum. Onun dışında ürünle ilgili bir sorunum yok.

En son MagSafe ve Type-C ile güncellenmişti. Güncellemelerle de birçok özellik geldi. İnterneti kontrol ettiğimde yeni modelinin 2025'in sonlarına doğru çıkacağı yazıyor. Şu an bir kulaklık alırsanız zaten yenisi çıkana kadar pilleri eskimeye başlar ve yeni kulaklığa istediğinizde geçebilirsiniz.

Dediginiz gibi cikarsa yeni iphonelarla birlikte eylül'de cikar buyuk ihtimalle.

Bizzat kullanıyorum. Memnunum. Tek sorun bana özel silikonlu kulaklık takınca uzun süre sonra kulağımı ağrıtıyor. Sizde nasıl olur bilemiyorum. Onun dışında ürünle ilgili bir sorunum yok.

Teşekkür ederim hocam sanirim 2. nesili alip geçeceğim. Neredeyse 1 sene var daha 3. nesile ve ekonomik boyut da var cok pahali cikar tahminimce.