creative

Başarılı
Selamlar, yaklaşık 1.5 senedir AirPods Pro 2. Nesil modelini kullanıyorum. Mecburi durumlardan dolayı iPhone kullanmayı bırakıp Android bir telefon kullanmaya başladım fakat ses kalitesi fark edilebilir düzeyde kötüleşti, bağlantı ve kopma sorunları oluştu. Şarjını düzgün bir biçimde gösteren uygulama bulunmaması ve Find My özelliklerini kullanamam da cabası. Apple ID'den bağlantısının koparılmaması, sıfırlanmaması ve kayıp modunun kapalı olmasına rağmen etrafındaki önüne gelen her iPhone'a bağlanmaya çalışması ve o telefonlara da ya takip ediliyorsunuz ya da bu AirPods kayıp bildirimi yollaması beni çok severek kullandığım kulaklığımı değiştirmeye itti. İlk olarak Samsung tabletim bulunduğundan, 1 hafta boyunca Galaxy Buds 3 Pro denedim bir tanıdığımdan rica edip. Her ne kadar Android tarafında daha iyi iş çıkarsa da AirPods'dan, ses kalitesi ve ANC performansı hiç tatmin etmedi. Bundan dolayı bana AirPods'u aratmayacak bir kulaklık önerisi yapabilirseniz sevinirim. Bütçe olarak 15 bin civarını zorlayabilirim.

Son düzenleme:
Bütçenizi söylemediğiniz için Sennheiser momentum 4 önerebilirim. Bowers and Wilkins Pi7, Bose Quietcomfort II TWS, Bose Quietcomfort Ultra TWS.

Bütçenizi söylemediğiniz için Sennheiser momentum 4 önerebilirim. Bowers and Wilkins Pi7, Bose Quietcomfort II TWS, Bose Quietcomfort Ultra TWS.
Bütçe piyasadaki çoğu iyi denilen ürünlerin yaklaşık fiyatlarında (10-15 bin) anca çıkarabilirim hocam. Bunların arasından ANC ve Ses kalitesi anlamında hepsini iyi sunabilecek hangisini önerirsiniz peki? Ayrıca bu segmente kafa tutabilen daha düşük bütçeli cihazlara da açığım, çok zaman önce kullandığım Jabra Elite 4'de mesela o zamanlar beni o fiyat bandında fazlasıyla tatmin etmişti. Tabii AirPods kullanınca o zamana kadar müzik dinlemediğimi fark etmiştim.

Şöyle ki bunların hepsi iyi. Ancak ses profilinize göre iyi veya kötü gelebilir. Örneğin siz AirPods Pro 2'de çok iyi dinlemişsiniz. Ben de en iyi Sony linkbuds S'de çok iyi dinledim yani bunları istediğiniz özelliğe göre araştırın. Yine de bana göre soracak olursanız en iyisi Sennheiser momentum tws 4 olacak.

Zaten sektörün öncüsü Sennheiser olduğu için her türlü beğenirsiniz.

Şöyle ki bunların hepsi iyi. Ancak ses profilinize göre iyi veya kötü gelebilir. Örneğin siz AirPods Pro 2'de çok iyi dinlemişsiniz. Ben de en iyi Sony linkbuds S'de çok iyi dinledim yani bunları istediğiniz özelliğe göre araştırın. Yine de bana göre soracak olursanız en iyisi Sennheiser momentum tws 4 olacak.

Zaten sektörün öncüsü Sennheiser olduğu için her türlü beğenirsiniz.
Sennheiser zaten oturup kalitesini olumsuz anlamda eleşitrebileceğimiz bir marka değil. Fakat Momentum serilerinin hepsinde azımsanmayacak düzeyde pil vb. birçok sorunun bulunması nedeniyle ısınamadım. Sony WF-1000XM5, Bose'nin modelleri ve Pi7 S2 modellerine bi' detaylı bakıp karar vereceğim gibi.