12718

Uzman
Merhaba, iPhone 13 Pro Max kullanıcısıyım. Sürekli telefon değiştiren biri değilim. Cihaz ilk çıktığında 18.000'e almıştım ve açıkçası cihaz bana yetiyor. Telefonu aldığımda yine iPhone için orijinal kablolu kulaklığını almıştım alışkanlıktan ötürü ve kulaklık sizlere ömür şu an. AirPods Pro 2 almayı düşünüyordum ama bu yıl AirPods Pro 3 çıkınca buna yöneldim. Daha önce AirPods kullanmamış birine tavsiye eder misiniz bu kulaklığı? Amazon fiyatı 13.000 TL iken Apple 14.000 TL'den satışa sunmuş. Fiyat farkı neden ötürü? Amazon'dan mı yoksa direkt Apple'dan mı almalıyım onu da merak ediyorum. İleride ürünün fiyatı düşebilir mi? Beklemeli miyim yoksa şimdi mi almalıyım? Sözde bugün şahane cuma ama doğru düzgün indirim bile yok almayı düşündüğüm teknolojik ürünlerde. Gerçekten hayal kırıklığı.

Bende hem Pro 2 hem de Pro 3 var ikisini de Amazon'dan aldım. Pro 3 de basslar biraz daha güzel aktif gürültü engelleme daha da gelişmiş. Bir de işte yeni getirdikleri özellikler var nabız vs. günceli almak her zaman daha iyi olur sıfırdan alıyorsan. Pro 2 alma yani.

Dosya Ekleri

• 1764332355477.webp
    1764332355477.webp
    23 KB · Görüntüleme: 36