Detaylar
Kim cevapladı?Alınır. Apple ekosistemi ürünlerini bir arada kullanmak lazım bence. En iyi deneyim böyle ortaya çıkıyor.
@Elma ısıran hocamı da davet edeyim, Apple'dan en iyi o anlar.
- Makaleler
- 23
Alinir. Fakat fiyati biraz fazla. ANC olarak rakibi yok ama ses kalitesi olarak daha iyileri var.
İnceleme Konu 'Apple AirPods Pro 3'
Merhaba, bugün uzun zamandır almayı düşündüğüm ve Apple ekosistemime girmesi gereken ana cihazımı sizlere hem tanıtıp hem de incelemesini yapacağım.
Başlayalım.
Cihaz iPhone 15'e bağlandı ve Apple Music üzerinden M boy silikonla, yüksek çözünürlüklü kayıpsız olarak test edildi.
Ürün fotoğrafları:
Ses kalitesi: 7/10
Genel olarak bassları arttırdık deseler bile basslarda acayip bir vuruş hissedemedim. Genel anlamda çok fazla çalgılı müzik dinliyorsanız ve detay istiyorsanız tatmin edebilir. Benim gibi bangır bangır bass severleri...
Başlayalım.
Cihaz iPhone 15'e bağlandı ve Apple Music üzerinden M boy silikonla, yüksek çözünürlüklü kayıpsız olarak test edildi.
Ürün fotoğrafları:
Ses kalitesi: 7/10
Genel olarak bassları arttırdık deseler bile basslarda acayip bir vuruş hissedemedim. Genel anlamda çok fazla çalgılı müzik dinliyorsanız ve detay istiyorsanız tatmin edebilir. Benim gibi bangır bangır bass severleri...
Ses kalitesi muazzam değil, ekosistem ve anc için alınır.
Behzat Ç
Uzman
Alınır. Apple ekosistemi ürünlerini bir arada kullanmak lazım bence. En iyi deneyim böyle ortaya çıkıyor.
Nereden almalıyım uyguna.
Hepsiburada.
Behzat Ç
Uzman
Resmi satıcı mı?
Hepsiburadanın kendisi satıyor.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-