Bütçe
14.000 TL

Harry Styles

Çalışkan
Merhaba, bu senenin başında AirPods Pro almaya karar vermiştim fakat Pro 3 Eylül tarihinde duyurulacak söylentileri sonrası almayı bu tarihe erteledim. Pro 3 tanıtıldı ve açıkçası çok da büyük yenilikler görmedim. Aşırı derecede müzik dinleyen biri değilim daha çok bul özelliği ve ANC için almak istiyorum bu kulaklıkları. Bu yüzden AirPods Pro 2 daha mantıklı geldi fakat almışken en iyisini almak sizce mantıklı mı? Aradaki 3.000 TL'ye yakın fiyat farkına değer mi? Bütçem ikisine de yetiyor, sadece aradaki fiyat farkı fazla geldiği için o kadar yenilik var mı diye sormak istedim. Teşekkürler.

Deger. Apple zirt pirt kulaklik cikaran bir firma degil. Flagship kulakliklarini 3 yilda bir cikarir. AirPods 3 Pro alman fiyat farkina degecektir. Ayrica AirPods Pro 2'nin ANC'si ne kadar iyi olsada bir Bose degil. Fakat 3. Nesilin rakibi yok ANC'de. Ses kalitesi olarakta fiyatinin en iyi urunu. Daha iyisi 20 bin civari fiyatla satiliyor zaten. Onunda ANC'si basarisiz.

Airpods Pro 2'den Pro 3'e geçmeye gerek yok fakat ilk kez alacaksanız Pro 3 alınmalı. Telefonunuz iPhone'dur diye düşünüyorum değilse almanızı önermem.