Bu konuda hiçbir bilgim yok. Bunlar hobi amaçlı da olsa çok güçlü olanları var. Bir insanı öldürecek kadar güçlü olabiliyorlar mı? Detaylı anlatabilecek var mı?
Bi ara aşırı derecede takmış biri olarak öldürmez ama cidden bölgesel hasar verebilecek modelleri var. O yüzden kask gibi koruyucu aletleri var ayrıca Türkiye'de ruhsat lazım diye biliyorum ama yanlış da olabilirim
Airsoft oyunlarına gidiyorum ekipmansız oynamak mantıksız olur pistol olanlar çok güçlü değil 300 FPS civarı güce sahip rifle modelleri ise 400 FPS civarına bunlarda ortalama 100-120 m/s civarında güce sahip.
Airsoft insan öldüremez zarar göze gelirse verir onun dışında zor havalı tabanca diyorsanız o ayrı bir şey o zarar verir hatta öldürür.
Airsoft oyunlarına gidiyorum ekipmansız oynamak mantıksız olur pistol olanlar çok güçlü değil 300 FPS civarı güce sahip rifle modelleri ise 400 FPS civarına bunlarda ortalama 100-120 m/s civarında güce sahip.
Airsoft insan öldüremez zarar göze gelirse verir onun dışında zor havalı tabanca diyorsanız o ayrı bir şey o zarar verir hatta öldürür.