Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bi ara aşırı derecede takmış biri olarak öldürmez ama cidden bölgesel hasar verebilecek modelleri var. O yüzden kask gibi koruyucu aletleri var ayrıca Türkiye'de ruhsat lazım diye biliyorum ama yanlış da olabilirim 
Plastik mermi yakından en fazla morartır ama metal olanlar yakından delebiliyor diye biliyorum.
Öldürmez fakat çok acıtır ve yara yapabilir.
Airsoft oyunlarına gidiyorum ekipmansız oynamak mantıksız olur pistol olanlar çok güçlü değil 300 FPS civarı güce sahip rifle modelleri ise 400 FPS civarına bunlarda ortalama 100-120 m/s civarında güce sahip.
Airsoft insan öldüremez zarar göze gelirse verir onun dışında zor havalı tabanca diyorsanız o ayrı bir şey o zarar verir hatta öldürür.
Airsoft insan öldüremez zarar göze gelirse verir onun dışında zor havalı tabanca diyorsanız o ayrı bir şey o zarar verir hatta öldürür.
@Rustin Cohle Havalı tabanca ile farkları nedir? Parça kalitesi ve kuvvet mi?
berat3636
Başarılı
Airsoft oyunlarına gidiyorum ekipmansız oynamak mantıksız olur pistol olanlar çok güçlü değil 300 FPS civarı güce sahip rifle modelleri ise 400 FPS civarına bunlarda ortalama 100-120 m/s civarında güce sahip.
Öldürebilecek bir şey nasıl ruhsatsız kullanılabiliyor? Diye sormak istiyorum ama yapan bıçakla da yapar şimdi o farklı oluyor. Kafa gitti benim.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347