Koleksiyoner değilim. Son birkaç aydır Tahtakale'den almaya başladım gözüme güzel gelen modelleri yemek kartı geçiyor diye
. Zaten Tahtakale'de de düzgün model yok hep dandik şeyler var "bence". Bulursam gerçekçi modelleri almaya çalışıyorum sadece. Öyle klozet şeklinde donut şeklinde olanlar falan asla ilgimi çekmiyor. Siz aldığınız arabaların paketini açıyor musunuz? Yoksa paketli şekilde mi muhafaza ediyorsunuz? Veya açıyorsunuz ama açarken paketin zarar görmemesine çok dikkat mi ediyorsunuz? Dediğim gibi değerli modelleri değil sadece gözüme hoş gelen gerçekçi modelleri alıyorum ben. Aldıklarımın sadece 1 tanesini açtım ve diğerleri paketli şekilde duruyor. Paketini açarken arkadan hafifçe ıslatıp yapışkanın ön yüzeye zarar vermeden çıkarıyorlar galiba. O şekilde mi yapsam? Çünkü aldığım ürünlerin paketlerini de sağlam şekilde saklamayı seven birisiyim. Eğer sergileyecek kadar toplayabilirsem şeffaf koleksiyoner rafı falan alırım zaten.
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Koleksiyonluk derdim yok, alıp kendim oynuyorum
Nadir modellere denk gelirsem 2 tane alıp birini açıyorum. Diğerini hatıra olarak kaldırıyorum.
Ben sergilemek için raf aldım. Raf almadan önce de kutulara acımıyordum. Kutusunu açmadığım 3 adet arabam var, bunlardan ikisi yeşil renk Mercedes 500E'lerim. Diğeri de Brian O'Connor R34 aracım. A101'lere gelen gümüş seriden.
DarthGorsoy
Bilgin
Hot Wheels degil de, bazı ABD eyaletlerine ait şehir polislerinin birkaç arabasını hala saklıyorum, açmadım.
Bende de Shell'in Ferrari arabaları var. FXX ve Ferrari Enzo. Fakat kondisyonları kötü durumda.Hot Wheels degil de, bazı ABD eyaletlerine ait şehir polislerinin birkaç arabasını hala saklıyorum, açmadım.
Bende de var onlardan ama küçüklükten kaldığı için maalesef kırık yerleri var bazılarının.Bende de Shell'in Ferrari arabaları var. FXX ve Ferrari Enzo. Fakat kondisyonları kötü durumda.
- Makaleler
- 50
F40'imin spoileri kirildiBende de var onlardan ama küçüklükten kaldığı için maalesef kırık yerleri var bazılarının.
Eki Görüntüle 165523
Yeni konular
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin