Airsoft silahların; ucu sivri, saçma atan versiyonu var.Eğer vücudun kritik noktalarına isabet ettirisen öldürebilirsin.Dediğim sınıf dışında boya ve plastik top atan airsofttan çıkan kurşun, göze gelmediği sürece ciddi bir durum oluşturmaz.Bu arada ilk dediğim airsoftu kullanma fırsatım olmuştu gerçekten tehlikeli, demir tenekeyi delip geçiyordu.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Havalı silahlar demir boncuk kullanıyordu galiba.@Rustin Cohle Havalı tabanca ile farkları nedir? Parça kalitesi ve kuvvet mi?
- Makaleler
- 43
Bu konuda hiçbir bilgim yok. Bunlar hobi amaçlı da olsa çok güçlü olanları var. Bir insanı öldürecek kadar güçlü olabiliyorlar mı? Detaylı anlatabilecek var mı?
İnsanı öldürmez. Standart bir Airsoft yakına gelinmediği sürece hissedilmez bile.
Hi-capa 400 FPS atmıyor muydu hocam?Airsoft oyunlarına gidiyorum ekipmansız oynamak mantıksız olur pistol olanlar çok güçlü değil 300 FPS civarı güce sahip rifle modelleri ise 400 FPS civarına bunlarda ortalama 100-120 m/s civarında güce sahip.
Airsoft insan öldüremez zarar göze gelirse verir onun dışında zor havalı tabanca diyorsanız o ayrı bir şey o zarar verir hatta öldürür.
Öldürebilecek bir şey nasıl ruhsatsız kullanılabiliyor? Diye sormak istiyorum ama yapan bıçakla da yapar şimdi o farklı oluyor. Kafa gitti benim.
Ara sıra görüyorum havalı tüfekle çocuğunu vurdu yaraladı falan diye çok haber var yakında kolay ulaşılamaz hale gelecek yanında Airsoft'ta yanacak ben ona sinir oluyorum.
Gas türüne göre değişir ben yazları glock 17 gen 5 ile 440-480 FPS civarı alıyorum ama kullandığım gaz Black gaz bunun red ve Green gazları da var onlar daha ucuz ve daha uzun ömürlü.
@Rustin Cohle havalı tabanca ile farkları nedir? Parça kalitesi ve kuvvet mi?
Malzeme olarak zamak kullanıyor her ikisi de çelik iç namlu oluyor kimi havalı tabanca da hatta yivli namlu olan havalı tabancalarda var.
Bende umarex CP88 modeli var havalı olarak rahatlıkla 25 metrede 10 cm grupman yapılıyor.
Öldürmez ama vereceği hasar değişiklik gösterir.Bu konuda hiçbir bilgim yok. Bunlar hobi amaçlı da olsa çok güçlü olanları var. Bir insanı öldürecek kadar güçlü olabiliyorlar mı? Detaylı anlatabilecek var mı?
Yakın mesafeden veya FPS fazla olan Airsoft modelleri can yakar. Gözlük mutlaka takılmalı, belirli FPS üzeri zaten yasaktı sanırım. Kendinizi geliştirmek için alıyorsanız özellikle tüfek için yüksek FPS'li kaliteli modeller alın.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-