- Donanım kimliği
- USB\VID_1EDA&PID_2315&REV_0108 (Air 2315)
- Cihaz
- AirTies Air 2000 serisi USB Wi-Fi adaptörleri
-Bu konuyu açmamın sebebi, AirTies'ın kendi sitesinde kaldırılmış olan orijinal sürücüleri paylaşmaktır. Sürücüler, Wayback Machine kullanılarak orijinal kaynaktan alınmıştır.-
AirTies Air 2315 sürücüsü Windows 8.1 ve 10 üzerinde tarafımca denenmiştir ve sorunsuz çalışmaktadır.
İnternetteki bazı driver dosyalarını kurunca Wi-Fi kartından kaynaklanan mavi ekran hataları vermekte, bu sürümde sorun yoktur.
Sürücü paketini indirmek için bu linki (AirTiesWirelessUSBAdapterSetup_1.0.1.0.zip) kullanabilirsiniz.
Sürücüyü kurmak için aşağıdaki talimatları uygulayabilirsiniz.
AirTies Air 2315 sürücüsü Windows 8.1 ve 10 üzerinde tarafımca denenmiştir ve sorunsuz çalışmaktadır.
İnternetteki bazı driver dosyalarını kurunca Wi-Fi kartından kaynaklanan mavi ekran hataları vermekte, bu sürümde sorun yoktur.
Uyumlu donanımların listesi:
Uyumlu Windows sürümlerinin listesi:
Uyumlu Windows sürümlerinin listesi:
Sürücü paketini indirmek için bu linki (AirTiesWirelessUSBAdapterSetup_1.0.1.0.zip) kullanabilirsiniz.
Sürücüyü kurmak için aşağıdaki talimatları uygulayabilirsiniz.
Adım 1: Aygıt Yöneticisi'ne girip USB2.0 WLAN isimli bilinmeyen aygıtı buluyoruz ve sağ tıklayıp özellikler sekmesine giriyoruz.
(Bende sürücü halihazırda kurulu olduğu için bu şekilde görünüyor.)
Adım 2: Sürücü > Sürücüyü Güncelleştir sekmesine giriyoruz.
Adım 3: "Bilgisayarımdaki sürücülere göz at" tuşuna basıyoruz
Adım 4: Gözat tuşuna basıp, indirdiğimiz .zip dosyasının içinde bulunan Drivers klasörünü seçiyoruz ve sonraki diyoruz.
Bu kadar, artık cihazınızın sürücülerinin kurulmuş olması lazım. Güle güle kullanın.
(Bende sürücü halihazırda kurulu olduğu için bu şekilde görünüyor.)
Adım 2: Sürücü > Sürücüyü Güncelleştir sekmesine giriyoruz.
Adım 3: "Bilgisayarımdaki sürücülere göz at" tuşuna basıyoruz
Adım 4: Gözat tuşuna basıp, indirdiğimiz .zip dosyasının içinde bulunan Drivers klasörünü seçiyoruz ve sonraki diyoruz.
Bu kadar, artık cihazınızın sürücülerinin kurulmuş olması lazım. Güle güle kullanın.