aytmatustası
Uzman
Soru yukarıda, sürekli kontrol ediyorum ama bayağı bir süredir stok 0.
Bütçesinde gayet iyi bir klavye, stoğa gelirse kesin alacağım.Bu klavye iyi bir klavye değil zaten. Bütçe nedir?
Bütçesinde gayet iyi bir klavye, stoğa gelirse kesin alacağım.
Ama önericek olursanız bütçem 3k manyetik arıyorum.
Bütçesinde gayet iyi bir klavye, stoka gelirse kesin alacağım.
Ama önerecek olursanız bütçem 3K manyetik arıyorum.
ulugames.com.tr
Manyetikten vazgeçtim hocam Leobog Hİ75C alacağım.Bütçeniz artarsa eğer alttaki modeli öneririm. Bazı forumlarda Sparklink PCB kullanıldığı söylenmiş. Eğer doğruysa güzel fiyat.
![]()
Irok MG68 Manyetik Switch Klavye
Irok MG68 Ace Manyetik Switch Alüminyum Klavye %65 Boyut 68 Tuşlu Hot-Swap Alüminyum Kasa Side-Print ABS Keycap 0.005mm Hassasiyet - 0.1ms Gecikme 8000Hz Polling Rate 128K Scanning Rate Purple Star Switch Özelleştirilebilir RGB Aydınlatma Kablolu Bağlantı Web Driver Desteğiulugames.com.tr
Öneri 2: Eweadn Tank68 Manyetik Switch CNC Alüminyum Klavye (atana kadar bitmiş ürün)
Ewand klavye yapı bakımında oldukça iyi fakat olgun değil.
Öneri 3: Alux 68 Max He- Kablolu Manyetik Switch Klavye- 8.000 Hz Alüminyum Göv
Ben bu modelin %60 ve alüminyum plaka versiyonunu aldım. Yakında incelemesi gelir. Tercih edilebilir bir modeldir.
Bence manyetik almak daha mantıklı fakat kullanıcı tercihi. Ne amaçla kullanılacak?Manyetikten vazgeçtim hocam Leobog Hİ75C alacağım.
Hocam yine oyun için kullanacağım fakat hard cs oyuncusu değilim, manyetiğin sunduğu özellikleri kullanmayacağım. O yüzden almışken aliminyum kasa bi mekanik almak daha mantıklı geldiBence manyetik almak daha mantıklı fakat kullanıcı tercihi. Ne amaçla kullanılacak?
Hocam yine oyun için kullanacağım fakat hard CS oyuncusu değilim, manyetiğin sunduğu özellikleri kullanmayacağım. O yüzden almışken alüminyum kasa bir mekanik almak daha mantıklı geldi
Sadece mekanik alıcam hocam teşekkür ederim yinede.Hocam attığım 2 model alüminyum kasa zaten. Eğer sadece mekanik istiyorsanız iyi model gibi duruyor.
Ön yüzü olan model: ALUX60 Manyetik Switch Klavye- Full Alüminyum Gövde ve Konumlama PLAKA