Bütçesinde gayet iyi bir klavye, stoka gelirse kesin alacağım.

Ama önerecek olursanız bütçem 3K manyetik arıyorum.

Bütçeniz artarsa eğer alttaki modeli öneririm. Bazı forumlarda Sparklink PCB kullanıldığı söylenmiş. Eğer doğruysa güzel fiyat.

Öneri 2: Eweadn Tank68 Manyetik Switch CNC Alüminyum Klavye (atana kadar bitmiş ürün)

Ewand klavye yapı bakımında oldukça iyi fakat olgun değil.

Öneri 3: Alux 68 Max He- Kablolu Manyetik Switch Klavye- 8.000 Hz Alüminyum Göv

Ben bu modelin %60 ve alüminyum plaka versiyonunu aldım. Yakında incelemesi gelir. Tercih edilebilir bir modeldir.

Son düzenleme:
Bütçeniz artarsa eğer alttaki modeli öneririm. Bazı forumlarda Sparklink PCB kullanıldığı söylenmiş. Eğer doğruysa güzel fiyat.

Öneri 2: Eweadn Tank68 Manyetik Switch CNC Alüminyum Klavye (atana kadar bitmiş ürün)

Ewand klavye yapı bakımında oldukça iyi fakat olgun değil.

Öneri 3: Alux 68 Max He- Kablolu Manyetik Switch Klavye- 8.000 Hz Alüminyum Göv

Ben bu modelin %60 ve alüminyum plaka versiyonunu aldım. Yakında incelemesi gelir. Tercih edilebilir bir modeldir.
Manyetikten vazgeçtim hocam Leobog Hİ75C alacağım.

Bence manyetik almak daha mantıklı fakat kullanıcı tercihi. Ne amaçla kullanılacak?
Hocam yine oyun için kullanacağım fakat hard cs oyuncusu değilim, manyetiğin sunduğu özellikleri kullanmayacağım. O yüzden almışken aliminyum kasa bi mekanik almak daha mantıklı geldi

Ayrıca attığınız tüm modellerde yan yazılı keycaps var. Ben normal keycaps olsun istiyorum.

Son düzenleme: