reddawn

Uzman
Merhabalar Aula F87 V4 modeli satın aldım kargoda geliyor. Daha sonra farkettim ki ilk alırken AJAZZ AK820 pro modeline çok bakmamıştım ama şimdi bakınca o da güzel gibi geldi. Sizce şu an aldığımı direkt geri iade edip onu almalı mıyım? Yoksa değmez mi? Fark nedir sizce aralarında?

Hocam fiyatında çok değilim o fiyata da çıkarım önemli olan kalite bazında nasıl olduğu. Diğer önerinizi de dinleyip v4 almıştım zaten benim için kalite daha ön planda. Artısı eksisi nedir bilgilisiniz bu konularda belli aydınlatırsanız sevinirim.

Ayrıca Aula F75 modeli de dahil olabilir hocam bu kıyasın içine.

Son düzenleme:
Merhaba aula F87 V4 modeli satın aldım kargoda geliyor. Daha sonra fark ettim ki ilk alırken Ajazz AK820 Pro modeline çok bakmamıştım ama şimdi bakınca o da güzel gibi geldi. Sizce şu an aldığımı direkt iade edip onu alınır mı? Yoksa değmez mi? Fark nedir sizce aralarında?

Dostum Ajazz AK820 Pro kullanıyorum. İki tane kötü tarafı var. Cihazı kapatma tuşu altında olması ve klavyenin yazılama girmek için klavyenin USB ile bilgisayara takılı olma gerekliliği, bunların dışında kötü tarafı yok güzel klavye.

Son düzenleme:
Dostum Ajazz AK820 Pro kullanıyorum. İki tane kötü tarafı var. Cihazı kapatma tuşu altında olması ve klavyenin yazılama girmek için klavyenin USB ile bilgisayara takılı olma gerekliliği, bunların dışında kötü tarafı yok güzel klavye.
Anladım hocam, takılı olması gerektiği çok dert değil bence çünkü diğerlerinde böyle bir özellik zaten yok mesela. Genel olarak bence de güzel bir klavye gibi ama asıl düşündüren şu, F75, F87, 820 Pro üçgeninde hangi modelin ilk sırada gelir kalite konusunda fiyatlardan bağımsız. Yoksa birbirlerinin kalite konusunda muadilleri ise hiç iade edip başka model almaya gerek yok o zaman.

Hocam kapatma tusu sorununu Max modelinde cozmusler.

Anladım hocam, takılı olması gerektiği çok dert değil bence çünkü diğerlerinde böyle bir özellik zaten yok mesela. Genel olarak bence de güzel bir klavye gibi ama asıl düşündüren şu, F75, F87, 820 Pro üçgeninde hangi modelin ilk sırada gelir kalite konusunda fiyatlardan bağımsız. Yoksa birbirlerinin kalite konusunda muadilleri ise hiç iade edip başka model almaya gerek yok o zaman.

Hocam bulabilirseniz TR'de AK820MAX'te bakabilirsiniz.

F75 ve F87 farkları boyut. AK820 Pro dediğim gibi F/P değil, ikisine göre hiçbir artısı yok. Lakin AK820 Max ve Aula F99 modelleri 8000 mAh bataryaya sahip, iade edip illa başka alayım diyorsaniz o iki modele bakabilirsiniz.

F75 ve F87 farkları boyut. AK820 Pro dediğim gibi F/P değil, ikisine göre hiçbir artısı yok. Lakin AK820 Max ve Aula F99 modelleri 8000 mAh bataryaya sahip, iade edip illa başka alayım diyorsaniz o iki modele bakabilirsiniz.

Öncelikle teşekkür ederim ama Aula f99 büyükmüş açıkçası. Ak 820 max’ın da tek bir rengi var internette başka rengini bulamadım.

Birde kendi sitesinden kontrol ettiğimde AK820 Max, 4000 mAh batarya sahiptir yazıyor ama? Mec Monkey sitesinde de sordum fabrika verileri bu şekilde bizde de dediler.

Son düzenleme: